"Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

MÜSİAD Uluslararası İş Forumu bugün

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği 12. Uluslararası İş Forumu (IBF), bu yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Cevahir Otel’de gerçekleştirilecek 12. Uluslararası İş Forumu’na onur konuğu olarak katılacak Başbakan Erdoğan, toplantıda bir konuşma yapacak. Foruma ayrıca 24 yabancı bakan, 18 farklı ülkeden ticaret ve sanayi odalarının yetkilileri ile çok sayıda üst düzey yetkili katılacak. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın konuşması ile başlayacak olan forumun birinci oturumunda; MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, IBF Genel Başkanı Erol Yarar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İslâm Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Shaikh Saleh Abdullah Kamel, İslâm Kalkınma Bankası Başkanı Dr. Ahmed Mohammed Ali ve İslâm Konferansı Teşkilâtı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu birer konuşma yapacak. İkinci oturum ise Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen başkanlığında gerçekleşecek. Tüzmen’in “İslâm Ülkeleri Arası Finansal Entegrasyon” konusunda yapacağı konuşmanın ardından Marmara Üniversitesi - İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Öztürk ve Global Securities House Genel Müdürü Richard Thomas birer sunum konuşma yapacaklar.

22.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Başlıklar

  İLO, işsizlik için uyardı

  “Kriz, 1997-1998’deki krizden daha kötü”

  Sarkozy, ekonomi yönetimi teklif etti

  Fransa’dan 6 büyük bankaya yardım

  TOKİ, yabancıya İspanya Modeli ile yazlık yapacak

  OECD: Zengin- fakir arasında uçurum artıyor

  MÜSİAD Uluslararası İş Forumu bugün

  Kavun, karpuz tarlada kaldı

  Giyim sektörü, krizin ve havaların soğumasını bekliyor

  Besiciler et fiyatlarının düşmesinden şikâyetçi

  Reform, sosyal güvenlik açıklarını azalttı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır