"Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Son dakikada gelen altın goller

TÜRKCELL Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 6 takım son dakikalarda gol atmayı başarırken, bu son dakika golleriyle takımların lig sıralamasında da değişiklikler gözlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden derlenen bilgilere göre, ligin ilk 7 haftasında oynanan 63 karşılaşmadan 9 müsabakada takımlar 90. dakikanın da dahil olduğu uzatma dakikalarında gol atma başarısı yakaladı.

SONUCU ETKİLEYEN ALTIN GOLLER

Bu 9 karşılaşmanın 6'sındaki goller maçın neticesine etki ederken, bu takımlardan Ankaraspor, son dakika golleriyle 2 galibiyet elde etme başarısı gösterdi. Fenerbahçe ve Konyaspor da son dakika golleriyle galibiyete ulaşan takımlar oldu. Ligin ilk 7 haftasında karşılaşmanın neticesini etkileyen son dakika gollerinin bulunduğu karşılaşmalar ve bu golleri atan oyuncuların listesi şöyle: 1. Hafta Konyaspor-Ankaragücü: 3-2 (Dk. 90 Cihan), 3. Hafta Gaziantep-Ankaragücü: 2-2 (Dk. 90 Chaaboni), İstanbul B.B.-Ankaraspor 1-2 (Dk. 90 4 Murat), 7. Hafta Kocaelispor-Fenerbahçe: 2-3 (Dk. 90 6 Semih), İstanbul B.B.-Antalyaspor: 2-1 (Dk. 90 İbrahim Akın), Kayserispor - Ankaraspor: 1-2 (Dk. 90 4 Kanote).

FENERBAHÇE 12. SIRAYA DÜŞÜYOR

Bu karşılaşmaların dışında 2. haftada Ankaragücülü Iglesias Trabzonspor'a, 4. haftada Fenerbahçeli Kazım Kazım Gençlerbirliği'ne ve 5. haftada Denizlisporlu Roberts ise Gaziantepspor'a attığı son dakika golleri oynanan müsabakaların sonuçlarını etkilemedi. Ligin 7. haftasında Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankaraspor takımın son dakika golleriyle galip geldiği ligde, şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda atılan son dakika gollerin çıkarılmasıyla oluşturulan puan durumunda Gaziantepspor 3, Eskişehirspor 2 sıra yukarıya yükselirken, Ankaraspor ve Fenerbahçe ise mevcut durumlarında 2 basamak aşağıda bulunuyor.

22.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Son dakikada gelen altın goller

  Mehmet Polat ve Tabata'ya ceza

  Blatter Cüneyt Çakır'ı izleyecek

  Büyükleri yenmek Anadolu'ya yaramadı

  Avrasya Maratonu gün sayıyor

  Tanjevic: TAU Ceramica karşısında iyi oynadık

  Potada F.Bahçe ve Beşiktaş'ın bayanları Avrupa sınavında

  Türkiye hentbolda dev organizasyona aday oldu

  İspanyollara göre Avrupa'da en iyi futbolcu David Villa

  Millî amigo Birol Ertan sahalara veda ediyor

  2012 Türkiye golfü için tarihî milat olacak

  Ersun Yanal'ın hataları

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır