"Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Hakan Şükür pahalı geldi

ROMANYA'NIN güçlü takımı Steua Bükreş'de Marius Lacatuş'un istifasının ardından, Başkan Gigi Becali hem antrenör hem de oyuncu olan milli futbolcu Dorinel Munteanu ve yardımcısı Türk vatandaşı Yüksel Yeşilova ile anlaşarak basın toplantısı yaptı.

Cihan Haber Ajansı muhabirinin Türk basınında çıkan Hakan Şükür'ün Steau Bükreş'e transferi ile alakalı Gigi Becali'ye sorduğu soru üzerine Becali "Bizim Hakan'ı getirecek kadar paramız yok" cevabını verdi. Yardımcı antrenör Yüksel Yeşilova için çok iyi bir yardımcı antrenör olduğunu söyleyen Becali, "İstediği kadar para verdim ne istediyse verdim ona" Romanya'daki en pahalı yardımcı antrenör oldu." diye konuştu.

BİZ BU BÜTÇE İLE G.SARAY'I ELEDİK

Spor köşe yazarları ve taraftarların takımı eleştrimesine anlamadığını söyleyen Gigi Becali, "Galatasaray gibi bir oyuncuya 17 milyon euro veren bir takımda hiç bir şey olmuyor. Biz 10 oyuncuya bu kadar para vermedik. Ama sonuçta Galatasaray'ı yenmeyi başardık ve biz bu bütçemizle Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz Galatasaray ise UEFA kupasında oynuyor. Buna rağmen Galatasaray'da kimse kimseye darılmıyor ama Romen basını ve taraftaralar Gigi Becali'ye ve Steua Bükreş'e niye darılıyorlar bunu anlayamıyorum." ifadelerini kulandı.

HAKAN ŞÜKÜR'E TEKLİF GÖTÜRDÜK

Gigi Becali'nin başkanlığındaki Steua Bükreş takımına yardımcı antrenör olarak geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Yüksel Yeşilova ise, burada Türk antrenörlerini en güzel bir şekilde temsil edeceğini söyledi. Yüksel Yeşilova şunları söyledi: "Steua Bükreş takımındaki görevim teknik direktör Dorinel Munteanu'nun birinci yardımcısı olarak takımın teknik, taktik gibi her türlü konuda alınacak kararda yardımcı olmak. Romanya'da birçok takımda antrenörlük ve yardımcı antrenörlük yaptım. Gigi Multescu ve başka hocalarla da çalışma imkanı buldum. Hakan Şükür gösterdiği performansla futbolu bırakması çok yazık olur. Hakan Şükür'e de buradan başarılar diler inşaallah onu tekrar sahalarda görürüz. Becali, 'Hakan Şükür' almaya paramız yok' dedi ama Dorinel Munteanu ile bizim transfer yapma yetkimiz var. Biz bu yetkimizi ihtiyaç olunan tarafa kulanacağız. Şu anda bu transferlerden bahsetmek istemiyoruz. Hakan Şükür teklif götürüldü ama kesin bir şey yok. Hakan Şükür'ün başka bir takıma gideceği duyumlarını aldık. Ama Hakan gibi bir yıldızın Steau Bükreş'te oynaması bana gurur verir ona her zaman kapımız açıktır. Hakan Şükür şu anki performansı ile değil Steua Bükreş'te Avrupa'da birçok takımda oynar. Ben her zaman çalıştığım takımda mutlaka bir Türk futbolcu oynatmak istemişimdir. Hakan Şükür'ü getiremezsek bile mutlaka bir iki türk futbolcusu alacağız bu konuda fazla detay vermek istemiyorum. Steua Bükreş'teki ilk Türk antrenör benim ve ilk türk futbolcularınıda bu takıma getirecegiz."

29.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Hakan Şükür pahalı geldi

  8 haftada 5 teknik adam değişti

  Küresel ekonomik kriz sponsorları da vuracak

  Hacettepe yabancı tercihini Arnavutlardan yana kullandı

  Milan Baros 27 yaşına bastı

  1. Ligde istikrar yok

  Forvet nerede?

  FORTİS TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

  Efes, deplasmanda Armani Milano karşısına çıkıyor

  Potada F.Bahçe ve Beşiktaş bayanları galibiyet arıyor

  Kadir Has Kürek Yarışları bugün Haliç'te yapılacak

  Galatasaray mağazalarında Cumhuriyet Bayramı indirimi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır