"Gerçekten" haber verir 29 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

1. Ligde istikrar yok

Bank Asya 1. Lig’de takımların inişli çıkışlı grafiği akıllara, her takım her takımı mağlup eder düşüncesini getirmekte.

Nihayetinde Gaziantep kendi sahasında Orduspordan 4 gol birden yiyebiliyor. Malatyaspor Altay deplasmanından galip ayrılması gerekirken kaçırdığı net pozisyonlardan dolayı mağlup olup oluyor. Akabinde Sakaryaspor, lider Manisa önünde son dakikada beraberlik golünü buluyor, uzatma dakikalarında 3 puanı kaybediyor.Kayseri Erciyes gibi güçlü bir takım Karşıyaka'ya seyircisi önünde boyun eğiyor. Bu ligde liderle 14 .sıradaki takımın arasında sadece 7 puan olduğunu düşünecek olursak, kimin şampiyon kimin ligden düşeceğini kestirmek çok zor.

Gaziantep Belediye, Orduspor karşısında maça iyi motive olamadı. Aslında iyi bir ekip ve iyi bir yönetim var. Bunun yanında takımı tecrübeli Suat Kaya çalıştırıyor. .Malatyaspor'un yükselme grafiği ancak 3 hafta sürebildi. Ekonmik sıkıntılar yüzünden kadro kurmakta bile zorluk çekiyor. Bir an önce eski günlerine dönmesini bekliyoruz.

Sakaryaspor'da istikrarsızlık devam ediyor. Kaliteli ve güçlü bir kadrosu olmasına karşılık bir türlü başarılı sonuçlara imza atamıyor. Takımda Martinez, Hasan Yiğit, Burak, Ünsal, Özgürcan gibi futbolcular var. Sakaryaspor-Manisa maçında hakem Süleyman Abay’ın hataları bir hayli fazlaydı. Bir zsamanlar Süper Ligde fırtına gibi esen ve bu sezon şampiyonluk parolası ile lige giren Adanaspor taraftarlarını yine hüsrana uğrattı. Kayseri Erciyes'e ise diyecek söz bulamıyorum. Şehir futbolla yatıp, futbolla kalkıyor ama onlar bir türlü istedikleri sonuçları sahaya yansıtamamanın acısını çekiyorlar.

M. SAİD YALÇIN

29.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Hakan Şükür pahalı geldi

  8 haftada 5 teknik adam değişti

  Küresel ekonomik kriz sponsorları da vuracak

  Hacettepe yabancı tercihini Arnavutlardan yana kullandı

  Milan Baros 27 yaşına bastı

  1. Ligde istikrar yok

  Forvet nerede?

  FORTİS TÜRKİYE KUPASI'NDA BUGÜN

  Efes, deplasmanda Armani Milano karşısına çıkıyor

  Potada F.Bahçe ve Beşiktaş bayanları galibiyet arıyor

  Kadir Has Kürek Yarışları bugün Haliç'te yapılacak

  Galatasaray mağazalarında Cumhuriyet Bayramı indirimi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır