"Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Türkiye'nin en modern stadı Kayseri'de inşa ediliyor

MERKEZ Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Oğuz Sarvan, yapımı devam eden Kayseri Şehir Stadı'nın Türkiye'nin en modern stadı olduğunu söyledi.

Taşıdığı özellikler itibariyle de Avrupa'da sayılı statlardan birisi olacağını ifade eden Sarvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki için de övgü dolu sözler sarf etti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşliğinde MHK üyeleriyle birlikte Kayseri Şehir Stadı'nı gezen MHK Başkanı Sarvan, Kayseri hakkında duyduklarının gördükleri karşısında az bile olduğunu kaydederek, "8 aydır Kayseri'ye gelmek istiyorduk, nasip bugünmüş. Sayın Başkan ve Kayseri hakkında çok şey duydum ancak buraya gelince bunların az bile olduğunu gördüm. Türkiye'nin en modern stadı burada yapılıyor. Avrupa bile sayılı statlardan birisi olacak. Kayseri'yi de şehircilik açısından çok modern ve gelişmiş buldum. Yaklaşık 10 yıldır gelmiyordum, çok büyük değişiklik ve gelişim gördüm" dedi.

400 KİŞİ HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de haftada birkaç gün gelip stattaki gelişmeleri takip ettiğini ifade ederek, "Her gelişimde bir ilerleme görüyorum. İnşaat hızla devam ediyor. Yaklaşık 400 kişi harıl harıl çalışıyor. Sona yaklaştık, önümüzdeki haftalarda koltukları yerleştirmeye başlayacağız. İnşallah Türk Futbolu için modern bir stadı şehrimize kazandırmış olacağız." diye konuştu. Özhaseki ve Sarvan açıklamaların ardından tribünleri, soyunma odalarını ve locaları gezdikten sonra atletizm pisti ve olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

31.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'un hızı kesildi

  Türkiye'nin en modern stadı Kayseri'de inşa ediliyor

  F.Bahçe'de yüzler gülüyor

  Yedekler göz doldurmadı

  Yanal'ın deplasmanda 3 forvetle oynama yanlışı

  HAKEMLER AÇIKLANDI

  Halter Federasyonu bugün yeni başkanını seçiyor

  Nihat'ın takımı Villarreal 3. lig takımından 5 gol yedi

  Hidayet ve Mehmet NBA'de ilk maçlarında 13'er sayı attı

  "Yılın En İyi Futbolcusu" adayları açıklandı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır