"Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Yanal'ın deplasmanda 3 forvetle oynama yanlışı

Kupanın ilk sınavı, daha üç gün önce oynadığın rakibinin karşısındasın. Gaziantep ve Nurullah Sağlam nasıl bir oyun sistemine sahip biliyorsun.

Erman, Tabata, Mehmet Yozgatlı ile topu iyi kullandıklarını, Eduarda ile de gol bulacaklarını tahmin etmek zor değil. Antep sahasında tek forvet oynuyor, sen deplasmanda üçlü forvetle çıkıyorsun. Cesaretli bir anlayış ama bazen de nerede durman gerektiğini bileceksin.

Kupadaki Gaziantep maçı moralleri biraz bozdu. Ersun Yanal'ın takımları düşüşe mi geçiyor sorusunu akla getirmedi değil ama yukarıda sözünü ettiğim nedenleri göz ardı etmeyin. Trabzonspor böyle oynarsa her maçta üçlük olur. Benden söylemesi. Neden? Çünkü orta sahası yok. Ersun hoca orta alanı olmayan takımdan Ceyhun'u da alınca Trabzonspor o dakika maçı bitirdi. Dört forvet kulağa hoş geliyor ama bu dört adamın hiçbiri geriye yardım etmiyor. Dönen toplarda da orta alanı kolayca geçen Antepliler golleri arka arkaya sıraladı.

Ceyhun-Ferhat değişikliği yanlış, dörtlü forvete geçmek yanlış, Serkan'ı sağbekte kullanması yanlış. Bu kadar yanlıştan sonra Antep gibi bir takımdan puan almak da zor olurdu. Gaziantepspor, bu ligin en iyi üç takımından biri. Trabzon'daki maçta Trabzonspor hiç olmazsa mücadele etmişti. Bu maçta hepten kendini bıraktı. Takımın güçten düştüğünü de görmek mümkün. Eleme maçı değil, puan maçıydı. Yine de Trabzonspor yenilmemeli, en az beraberlikle Antep'ten dönmeliydi.

KADİR BIYIKLI

31.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon'un hızı kesildi

  Türkiye'nin en modern stadı Kayseri'de inşa ediliyor

  F.Bahçe'de yüzler gülüyor

  Yedekler göz doldurmadı

  Yanal'ın deplasmanda 3 forvetle oynama yanlışı

  HAKEMLER AÇIKLANDI

  Halter Federasyonu bugün yeni başkanını seçiyor

  Nihat'ın takımı Villarreal 3. lig takımından 5 gol yedi

  Hidayet ve Mehmet NBA'de ilk maçlarında 13'er sayı attı

  "Yılın En İyi Futbolcusu" adayları açıklandı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır