"Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ÖZLEMİŞTİK

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda Perşembe akşamı yapılan maçta Portekiz'in Benfica takımını deplasmanda 2-0 yenerek Avrupa'da yeniden eski parlak günlerine dönen Galatasaray'ın başarısı, Yunan basını tarafından, ''Sarı-kırmızılılar'ın sahada tutulmalarının mümkün olmadığı gözler önüne serildi'' şeklinde değerlendirildi.


Lider Trabzonspor evinde Hacattepe ile oynuyor

SÜPER Lig'de bugün sahasında Hacettepe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. En son 293 gün önce sahasınd

Atletizmde yeni başkan bugün seçiliyor

ATLETİZM Federasyonu'nun bugün Ankara Sürmeli Otel'de yapılacak seçimlerinde, 3 aday başkanlık için yarışacak. Federasyon başkanı Mehmet Terzi bugünkü


  Jagler Sport'un genç spor yazarları oylaması başladı

SPOR sitesi Jaglersport.com'un düzenlediği "Jagler Sport Spor Yazarı" yarışmasındaki yazılar okuyucular tarafından oylanmaya başlandı. Haziran 2008 ayında yayına başlayan, maç skorlarının canlı olarak takip edilebildiği Jaglersport.com'a 3,5 milyon kez görüntüleme yapıldı. Jaglersport.com, düzenlediği yarışma ile geleceğin spor yazarlarını belirleyecek. 133 spor yazısının mücadele vereceği okuyucu puanları, yazıların görüntülenme sayıları ve son etapta ise jüri değerlendirmesi ile 20 Kasım'da yarışma sona erecek.


  Hidayet'in 20 sayısı Magic'i zafere taşıdı

NBA'DE Hidayet Türkoğlu, takımı Orlando Magic'in, Philedephia 76ers'ı 98-88 yendiği karşılaşmada, 20 sayı atarak takımının en skorer 2 oyuncusundan biri oldu. Türkoğlu, 1 hücum ve 7 savunma olmak üzere 8 ribaunt aldı, 3 asist yaptı, 2 top çaldı ve 1 de blok yaptı. Amyway Arena'da yapılan ve 16 bin 407 kişinin izlediği karşılaşmada, Rashard Lewis, 20 sayı ve 8 ribaunt, Jameer Nelson 16 sayı, 4 ribaunt ve 9 asist, Dwight Howard 14 sayı ve 8 ribaunt, Mickael Pietrus da 12 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.


  Yattara'ya millî takım dâveti

TRABZONSPOR'UN Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın Gine A Milli Takımı'nın Gabon ile oynayacağı özel maç için aday kadroya davet edildiği bildirildi. Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen yazıda, 19 Kasım'da oynanacak olan müsabaka için Yattara'nın 16-20 Kasım tarihleri arasında serbest bırakılması istendiği kaydedildi.


  F.Bahçe derbide 3 kralına güveniyor

SÜPER LİG'DE FENERBAHÇE İLE GALATASARAY ARASINDA PAZAR GÜNÜ YAPILACAK DERBİ KARŞILAŞMADA FENERBAHÇE'NİN GOL YOLLARINDA EN ETKİLİ İSİMLERİ ALEX, SEMİH VE GÜİZA OLACAK.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır