"Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe derbide 3 kralına güveniyor

SÜPER LİG'DE FENERBAHÇE İLE GALATASARAY ARASINDA PAZAR GÜNÜ YAPILACAK DERBİ KARŞILAŞMADA FENERBAHÇE'NİN GOL YOLLARINDA EN ETKİLİ İSİMLERİ ALEX, SEMİH VE GÜİZA OLACAK.

SÜPER Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında 9 Kasım Pazar günü yapılacak 2008-2009 sezonunun ilk derbisinde Fenerbahçe'nin gol yollarında en güvendiği isimler Alex, Semih ve Güiza olacak. Süper Lig'de son 2 sezonun gol kralları Alex de Souza ve Semih Şentürk ile İspanya Ligi ''La Liga''nın geçtiğimiz sezonki gol kralı Daniel Gonzalez Güiza, Kadıköy'deki dev maçta sarı-lacivertli takımın gol yükünü üstlenecek.Sakatlığı nedeniyle hafta içinde Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal maçında forma giyemeyen takım kaptanı Alex, bu sezon ligde 5 golle, takımının en golcü ismi durumunda bulunurken, 4 golün de hazırlayıcısı oldu.

Son lig maçında Eskişehirspor filelerini 1'i penaltıdan olmak üzere 2 kez havalandıran 31 yaşındaki Alex, geçmişte Galatasaray ile yapılan derbilerde 4 kez gol atma sevinci yaşadı. Alex'in gol attığı 4 maçı da Fenerbahçe kazandı. Ligin son gol kralı Semih Şentürk de sezon başından bu yana ligde 2 gol attı, 2 de asist yaptı. Geçen sezon Kadıköy'de yapılan lig maçında Galatasaray filelerini 1 kez havalandıran 25 yaşındaki Semih, Pazar günkü derbide de takımının gol yollarında en etkili isimleri arasında yer alacak. Sarı-lacivertli kulübün yeni transferi İspanyol Güiza ise, Türkiye'deki ilk derbi maçında golle buluşmayı amaçlıyor. Geçen sezon İspanya'da gol kralı 28 yaşındaki Güiza, ligde bu sezon 9 maçta da oynarken, 2 gol attı. Güiza ayrıca, 3 de gol pası verdi.

08.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ÖZLEMİŞTİK

  Lider Trabzonspor evinde Hacattepe ile oynuyor

  Atletizmde yeni başkan bugün seçiliyor

  Denizli'nin amatör futbol ligi sponsor aldı

  Jagler Sport'un genç spor yazarları oylaması başladı

  Hidayet'in 20 sayısı Magic'i zafere taşıdı

  Yattara'ya millî takım dâveti

  F.Bahçe derbide 3 kralına güveniyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır