"Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ÖZLEMİŞTİK

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda Perşembe akşamı yapılan maçta Portekiz'in Benfica takımını deplasmanda 2-0 yenerek Avrupa'da yeniden eski parlak günlerine dönen Galatasaray'ın başarısı, Yunan basını tarafından, ''Sarı-kırmızılılar'ın sahada tutulmalarının mümkün olmadığı gözler önüne serildi'' şeklinde değerlendirildi.

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda Perşembe akşamı yapılan maçta Portekiz'in Benfica takımını deplasmanda 2-0 yenerek Avrupa'da yeniden eski parlak günlerine dönen Galatasaray'ın başarısı, Yunan basını tarafından, ''Sarı-kırmızılılar'ın sahada tutulmalarının mümkün olmadığı gözler önüne serildi'' şeklinde değerlendirildi. Yunan spor basını, ''Galatasaray'ın final yolunda bir adım daha attığı ve 6 puana ulaştığı'' yorumunda bulunurken, ''Karşı takımın boşluklarından faydalanmayı bilen Emre Aşık ve Ümit Karan'ın, bu görülmeye değer galibiyeti takımlarına armağan ettikleri'' görüşünde birleşti. Atina'da yayınlanan Elefterotipiya gazetesi, ''Korkunç Galatasaray'' başlıklı haberinde, Yunanistan temsilcisi Olimpiyakos'un da yer aldığı grubun, bir anda ilk sıraya yerleşen bir favori sahibi olduğu değerlendirmesinde bulundu. Haberde, söz konusu durumun bir ay kadar önce kimsenin aklına dahi gelmediği ifade edildi. To Vima gazetesi ise Türk takımının galibiyetini, ''Galatasaray Benfica'yı (da) yendi'' başlığıyla okuyucularına taşıdı. Gazete, her ne kadar Olimpiyakos'un 'izin günü'' olsa dahi, Yunan tarafının, Galatasaray'ın, Benfica'yı 2-0 yenerek 6 puanla lider olması sonrasında, ''32 takım içinde yer alabilmek için kaç puana ihtiyaç duyulduğunun bulunması yolunda hesap makinesini eline aldığını'' kaydetti.

MACAR BASINI DA G.SARAY'I ÖVDÜ

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki başarısı Macaristan medyasında geniş yer buldu. Nemzetisport Gazetesi, ''Galatasaray deplasmanda Benfica'yı 2-0 yendi'' başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberde, sarı-kırmızılı ekibin ikinci yarı Benfica'yı dağıttığını yazdı. Haberde, ''Emre Aşık'ın mükemmel futboluna takım arkadaşları da katılınca Olimpiyakos galibiyetinin ardından Lizbon'dan da 3 puanla ayrılan Galatasaray, grup lideri'' ifadelerine yer veren Nemzetisport, Galatasaray'ın gruptan çıkmayı garantilediğini duyurdu. Sporthirado'nun ''Benfica Galatasaray önünde diz çöktü'' başlığıyla verdiği haberde ise ''Galatasaray sürpriz bir şekilde Benfica deplasmanında 2-0 kazandı. UEFA Kupası gecesinin en büyük derbisi olarak görülen maçta, Galatasaray ikinci yarı oynadığı harika futbolla Portekizlileri dize getirerek gruptan çıkmayı garantiledi'' görüşlerine yer verildi. Telesport gazetesi ise ''Galatasaray Lizbon'da kazandı'' başlığı atarak, ''Galatasaray, UEFA Kupası grup maçında deplasmanda Benfica'yı 2-0 yendi'' diye yazdı.

08.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ÖZLEMİŞTİK

  Lider Trabzonspor evinde Hacattepe ile oynuyor

  Atletizmde yeni başkan bugün seçiliyor

  Denizli'nin amatör futbol ligi sponsor aldı

  Jagler Sport'un genç spor yazarları oylaması başladı

  Hidayet'in 20 sayısı Magic'i zafere taşıdı

  Yattara'ya millî takım dâveti

  F.Bahçe derbide 3 kralına güveniyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır