"Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ARSENAL YENİLGİSİ F.BAHÇE'Yİ ATEŞLEDİ

KÖTÜ başladığı 2008-2009 sezonunda ilk haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından çıkışa geçen Fenerbahçe, son 5 resmi maçında mağlubiyeti unuttu.

Son yenilgisini Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki İngiliz rakibi Arsenal karşısında İstanbul'da 5-2'lik sonuçla alan sarı-lacivertli ekip, bu mağlubiyetin ardından adeta hırs yaparak yaptığı zorlu maçlarda iyi sonuçlara imza attı. Sezon başından bu yana üst üste en fazla 3 maçı yenilmeden geride bırakan Fenerbahçe, Arsenal yenilgisinden sonra seriyi 5 maça yükseltti.

''Devler Ligi''ndeki 3. maçında Arsenal'i Kadıköy'de konuk eden Fenerbahçe, rakibine 5-2 yenildi. Bu maçın ardından Kadıköy'de lig maçında Bursaspor'u konuk eden sarı-lacivertliler, Arsenal maçının skoruyla bu kez kazanan taraf oldu. Türkiye Kupası'nda Ankaragücü deplasmanından 1-0'lık galibiyetle dönen Fenerbahçe, ligde Eskişehirspor deplasmanında 2-2'lik beraberlikle yetindi. Daha sonra deplasmanda Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile 2. maçına çıkan Fenerbahçe, deplasmanda 0-0 beraberlikle 1 puan alarak gruptaki şansını son iki maça taşıdı. Londra deplasmanındaki 1 puanın ardından, son olarak Süper Lig'de derbi maçta ezeli rakip Galatasaray'a karşı alınan 4-1'lik galibiyet, sarı-lacivertli ekipte moralleri üst seviyeye çıkardı.

12.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ARSENAL YENİLGİSİ F.BAHÇE'Yİ ATEŞLEDİ

  A.Gücü tesislerine taşlı saldırı yapıldı

  ÜMİT ÖZAT KORKUTTU

  Hidayet'in 35 sayısı yetmedi

  Efes, deplasmanda CSKA Moskova önünde

  Beşiktaş Cola Turka Nadezhda ile oynuyor

  Lidere yakışır oyun!

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır