"Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Denizli: Bursaspor ile barışalım

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor karşısında takımı ve kendisi üzerinde baskı olmayacağını söyledi.


Hidayet'li Orlando Magic Oklahoma'yı kolay geçti

NBA takımlarında Orlando Magic, deplasmanda Oklahoma City Thunder'ı rahat bir maçla 109-92 yenerken, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu 15 sayı ürett

Lider Trabzon Ankara'da G.Birliği karşısına çıkıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de, Trabzonspor ile Gençlerbirliği bugün yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 49. kez karşı karşıya gelecekler.


  Ata sporu cirit yurtdışına açılacak

GELENEKSEL Spor Dalları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Uşak Çevre ve Orman İl Müdürü Ramazan Toker, ata sporu ciridin yaygınlaşması için çeşitli projeler ürettiklerini söyledi.Toker, gazetecilere yaptığı açıklamada, sadece Türkiye'de oynanan ciridin özellikle Erzurum, Erzincan ve Uşak'ta yaygın olduğunu, yurt genelinde ve uluslararası alanda bu sporun tanınmaması için çalıştıklarını kaydetti.


  Yabancı sporcu gözüyle İstanbul

İSTANBUL Belediyesi Kültür A.Ş. Yayınları tarafından hazırlanan, ''Yabancı Sporcuların Gözüyle İstanbul'' kitabında Fenerbahçeli futbolcular Alex de Souza ile Roberto Carlos'un görüşlerine de yer verildi. Kitapta, bir çok sporcu ve teknik adamın yanı sıra Fenerbahçe'nin eski hocaları Christoph Daum, Todor Veselinoviç, eski futbolcular Elvir Boliç, Mateja Kezman, Nicolas Anelka, Pierre Van Hooijdonk'un görüşleri de yer alıyor.


  Süper Ligin değeri 728 milyon Avro

TÜRKCELL Süper Lig toplam piyasa değeri ile Avrupa ligleri arasında en değerli 6. lig durumunda bulunuyor.


  6 gurbetçi Türk Ümit Millî Takımına dâvet edildi

TÜRKİYE Ümit Milli Futbol Takımı'nın Finlandiya'yla yapacağı maç öncesinde Almanya'dan 6 Türk futbolcu aday kadroya çağrıldı.


  G.Saray'dan 10 YTL'ye kombine

GALATASARAY Kulübü, erkek ve bayan basketbol takımlarının 15 Kasım Cumartesi günü yapacağı derbi karşılaşmalar için 10 YTL'lik kombine bilet satışa sunuldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Beko Basketbol Lig'inde Galatasaray Cafe Crown'un saat 15.00'de Efes Pilsen ile yapacağı karşılaşma ile Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ın saat 17.30'da Fenerbahçe ile oynayacağı maçın 10 YTL'lik kombine biletinin, Biletix'ten satışa çıkarıldığı bildirildi.


  Van Nistelrooy sağ dizinden ameliyat olacak

nİSPANYA Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in forvet oyuncusu Ruud van Nistelrooy, sağ dizinden ameliyat edilecek. Real Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, Van Nistelrooy'un, 4 hafta önce Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a 2-1 yenilgiyle biten maçta, aldığı darbe sonucu sağ dizindeki problemin nüksettiği, bu nedenle de ameliyat edileceği bildirildi. Hollandalı oyuncunun, 8 yıl önce kendisini aynı yerden ameliyat eden cerrahla görüşmek üzere ABD'ye gittiği ifade edilen açıklamada, Van Nistelrooy'un sahalara ne zaman döneceğinin bilinmediği kaydedildi. Futbol kariyerine 1993 yılında Den Bosch'da başlayan 32 yaşındaki futbolcu, SC Heerenveen, PSV Eindhoven ve Manchester United'da forma giydi.



 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır