"Gerçekten" haber verir 14 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Denizli: Bursaspor ile barışalım

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor karşısında takımı ve kendisi üzerinde baskı olmayacağını söyledi.

Mustafa Denizli, Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti. Sohbette soruları da cevaplayan Denizli, Bursaspor maçında takımın üzerinde baskı olup olmayacağı sorusu üzerine ''Türk futbol tarihinin en önemli maçlarını Bursa'da oynadım. Takımın üzerinde baskı olmaz, benim üzerimde hiç olmaz'' dedi. Denizli, Türkiye'nin iki üst düzey taraftar grubu olan Beşiktaş ile Bursasporlu futbolseverlerin, aralarındaki bu sorunu aşacağını ifade ederek, ''Bunlar çözümlenmeyecek şeyler değil, bunları aşarız'' diye konuştu.

FORVETTE FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YOK

Sivok'un sakatlığının sürdüğünü kaydeden Mustafa Denizli, Bursaspor maçını düşünerek, ''Sivok'un Kocaelispor maçında kırmızı kart görmesini ister miydiniz?'' sorusunu ise, ''Kırmızı kart görseydi bile oynayamazdı. En büyük sakatlık onda. Eskişehirspor maçına bile yetişmesi zor gibi gözüküyor'' diye cevapladı. Forvet hattında bir form düşüklüğü olup olmadığı şeklindeki soru üzerine Denizli, ''Kondisyon olarak bir sıkıntı yok. Yanlış koşular yapabilirler, yanlış toplar gelebilir. Bu sebeplerden böyle gözüküyor olabilir'' şeklinde konuştu.

TAKIMDA 20 HAZIR OYUNCU VAR

Mustafa Denizli, Trabzonspor maçında şans verdiği Seric konusunda ise ''Oynayacağını ben tahmin ediyordum, ama o tahmin etmiyordu. Performansı da fena değildi. 20 hazır oyuncum var. Oynattığım oyuncular hazır olmasalar oynamazlardı'' diye konuştu. Denizli, derbi maçlarını düşünmeye başlayıp başlamadığı sorusu üzerine, derbi maçlarına daha çok olduğunu, önlerinde diğer maçların bulunduğunu ifade etti. Mustafa Denizli, Serdar Kurtuluş ile ilgili olarak da ''Maçlara göre onu çizgide de ortada da oynatabilirim. Her futbolcuda düşüş olabilir. Serdar'da da yaşanabilir'' derken, bir futbolcunun başka mevkilerde oynamasının kadrodaki oyuncu sayısını otomatikman yukarı çektiğini sözlerine ekledi.

ALTYAPI TAKIMLARININ MAÇLARI

Öte yandan Beşiktaş Futbol Altyapı Takımlarının hafta sonu oynayacağı maçların programı şöyle: 15 Kasım Cumartesi: 10.45 Ü.Anadolu-Beşiktaş (U-14 / Yeni Sahra Suni Çim). 12.30 Kocaelispor-Beşiktaş (U-14 Akademi/Vinsan Tesisleri). 13.30 Beşiktaş-Gaziosmanpaşa (Süper Genç/Fulya Tesisleri). 14.15 Kocaelispor-Beşiktaş (U-15 Akademi / Vinsan Tesisleri). 16 Kasım Pazar: 12.00 Bursaspor-Beşiktaş (PAF/Vakıfköy Tesisleri). 13.30 Beşiktaş-Kasımpaşa (B Genç/Fulya Tesisleri).

14.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli: Bursaspor ile barışalım

  Hidayet'li Orlando Magic Oklahoma'yı kolay geçti

  Lider Trabzon Ankara'da G.Birliği karşısına çıkıyor

  G.Saray'a UEFA'da Polonyalı hakem

  Ata sporu cirit yurtdışına açılacak

  Yabancı sporcu gözüyle İstanbul

  Süper Ligin değeri 728 milyon Avro

  6 gurbetçi Türk Ümit Millî Takımına dâvet edildi

  G.Saray'dan 10 YTL'ye kombine

  Van Nistelrooy sağ dizinden ameliyat olacak

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır