"Gerçekten" haber verir 15 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

F.Bahçe Ülker Avrupa'da zirveye oynuyor

BASKETBOLDA ULEB Avrupa Ligi'nde 2008-2009 sezonunun 4. haftasını da Türk takımları, 1'er galibiyet ve yenilgiyle kapatırlarken, 4. hafta maçları sonunda 7 puana yükselen Fenerbahçe Ülker, (C) Grubu'nda averajla 3. sıradaki yerini korudu. Efes Pilsen ise 6 puan ve averajla 4. sıraya geriledi. Evsahibi takımların oldukça başarılı göründükleri ve 12 maçtan 11'ini kazandıkları bu haftada Türk ekiplerinden Efes Pilsen, deplasmanda ligin şampiyonluk adaylarından USH CSKA Moskova karşısında fazla bir varlık gösteremeyince, alışık olmadığı bir biçimde haftanın en farklı skorlu yenilgisine uğradı ve 2. yenilgisini aldı. Fenerbahçe Ülker ise grubun en zayıf takımı olarak gösterilen ve galibiyeti bulunmayan Union Olimpija Ljubljana önünde İstanbul'da oldukça zorlandı ve galibiyeti ancak 2. uzatma sonunda bularak, üstüste 3. galibiyetine imza attı.

HAFTANIN ''MVP''Sİ HALL

Bu hafta yapılan maçlar sonunda (A) Grubu'nda Hırvatistan'ın KK Cibona Zagreb, (B) Grubu'nda İtalya'nın Montepaschi Siena ve (C) Grubu'nda da 7 puan ve averajla liderliğini sürdüren İspanya'nın TAU Ceramica Vitoria takımlarının ilk yenilgilerine uğramalarıyla ligde yenilgisiz tek ekip olarak CSKA Moskova takımı kaldı. Ligde 4. haftanın ''en değerli oyuncusu'' (MVP) unvanını, İtalya'nın Armani Jeans Milano takımının 24 yaşında ve 2.03 metre boyundaki ABD'li forveti Michael Hall aldı. Michael Hall, takımının Real Madrid'e 70-69 yenildiği maçta 21 sayı, 9 ribaunt (5 hücum-4 savunma), 1 asist ve 2 top çalma performansıyla 28 puan topladı ve haftanın ''MVP''si olmaya hak kazandı.Ayrıca Fenerbahçe Ülker'in milli oyuncusu Mirsad Türkcan da toplam ve savunma ribaundu kategorilerinde ilk sıralarda bulunuyor.

15.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Arda Turan en pahalı futbolcu

  Guiza Real Madrid'in listesindeİSPANYA'NIN Real Madrid kulübü, sakatlığından dolayı sezonu kapatan R

  VOLKAN: CAMİAMIZIN YÜZÜ GÜLÜYOR

  F.Bahçe Ülker Avrupa'da zirveye oynuyor

  Özgener: Yerel seçimlerde başkan adayı değilim

  Ömer Besim Kır Koşusu yarın İstanbul'da yapılacak

  Potada bayanlarda G.Saray- F.Bahçe derbisi bugün

  G.Saray, Efes'i Ayhan Şahenk'te konuk ediyor

  TELLO ŞİLİ MİLLİ TAKIMINDA

  Aykut Kocaman F.Bahçe önünde başarılı olamıyor

  Beşiktaş'ta sakatlanan Cisse Bursaspor maçında yok

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır