"Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

Olmert dünyaya meydan okudu

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin aldığı ateşkes kararına göndermede bulunan İsrail Başbakanı Ehud Olmert, kendi vatandaşlarını en iyi nasıl koruyacağına İsrail’den başkasının karar veremeyeceğini söyledi.

İsrail başbakanı Olmert dünyaya meydan okudu

dünya Gazze’ye düzenlediği kanlı saldırılarını durdurma çağrısı yaparken, İsrail yönetimi ise saldırıların devam edeceğini duyurdu. İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Hamas’a karşı çok büyük kazanımlar elde ettiklerini; ancak İsrail’in güneyine düzenlenen roket saldırılarını durdurmak için operasyonlara devam edeceklerini söyledi. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin aldığı ateşkes kararına göndermede bulunan Olmert, kendi vatandaşlarını en iyi nasıl koruyacağına İsrail’den başkasının karar veremeyeceğini söyledi. İsrail’de dün gerçekleştirilen kabine toplantısının başında konuşan Ehud Olmert, İsrail ordusunun şimdiye kadar Gazze’de birçok fedakârlık yaptığını savundu. İsrail Başbakanı, saldırıları şimdi durdurmanın, “görünürdeki başarı için gösterilen çabaları harcamak olacağını” öne sürdü. Olmert, ülkesinin Gazze’de belirlediği amaçlarına yaklaştığını; ancak “daha fazla sabır, kararlılık ve çaba talep edildiğini” ifade etti.

12.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Olmert dünyaya meydan okudu

  Saldırıları durdurun

  İnsanlık ölüyor

  İSRAİL’E GÖRE 550’DEN FAZLA FİLİSTİNLİ MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ

  Obama’nın ilk dış gezisi Kanada’ya

  PJAK, faaliyetlerine son verdi

  Gazze saldırıları müzakere şansını öldürdü

  İsrail, basını da susturmaya çalışıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır