"Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Dünya

İnsanlık ölüyor

İSRAİL'İN Gazze’de sivillere yönelik katliâmı devam ediyor. Filistin acil yardım servislerine göre, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında ölü sayısı 854’e çıktı. Gazze Şeridi Acil Yardım Servisi Başkanı Muaviye Hasaneyn, yaptığı açıklamada, bölgede yeni cesetlerin bulunmasıyla ölü sayısının 854’e çıktığını söyledi. Ölenlerden 270’inin çocuk olduğunu belirten Hasaneyn’e göre saldırılarda 3 bin 940 kişi yaralandı. Yapılan saldırılarda hastanelerde oluşan manzara insanlık dramının hangi boyutlarda olduğunu gözler önüne sererken, yaralılarla dolan hastanede yatacak yatak sıkıntısı çekiliyor. İniltilerin yükseldiği hastane İsrail’in iddialarının aksine Gazze’de düzenlenen planlı vahşetin tanıklar olacak nitelikte. İsrail, Gazze Şeridi’ni karadan, havadan ve denizden bombalamayı sürdürüyor. Sivil can kaybı sayısı her geçen gün artıyor. Bir günde en az 20 Filistinli çocuğun yaşamını yitirdiği olaylarda ölen çocuklardan 7’sinin aynı aileden olduğu öğrenildi. Gazze’deki Şifa Hastanesi’ne görev almak için gelen Dr. Gilbert, “İsrail sadece Hamas’ı vurduğunu söylüyor, sizce doğrumu?” sorusuna, “Bu tamamen aptalca bir açıklamadır. Yüzlerce insanın içinden sadece 2 tane direnişçi gördüm. Yaralıların bir çoğu kadın ve çocuk siviller. 2500 yaralının yüzde 45’i kadınlar, çocuklar ve sivil erkekler. Bu yüzden yaralıların bir çoğu sivil. Ölenlerin yüzde 25’i kadın ve çocuklardan oluşuyor. Hastane kayıtlarımızda 801 ölü veya yaralı çocuk sayısı var. Bu numaralar İsrail’in sadece Hamas’ı vurduğunu yalanlıyor” şeklinde konuştu.

Gazze’de Filistinliler değil, insanlık ölüyor

İSRAİL'İN Gazze’de sivillere yönelik katliâmı devam ediyor. Filistin acil yardım servislerine göre, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında ölü sayısı 854’e çıktı. Gazze Şeridi Acil Yardım Servisi Başkanı Muaviye Hasaneyn, yaptığı açıklamada, bölgede yeni cesetlerin bulunmasıyla ölü sayısının 854’e çıktığını söyledi. Ölenlerden 270’inin çocuk olduğunu belirten Hasaneyn’e göre saldırılarda 3 bin 940 kişi yaralandı.

Yapılan saldırılarda hastanelerde oluşan manzara insanlık dramının hangi boyutlarda olduğunu gözler önüne sererken, yaralılarla dolan hastanede yatacak yatak sıkıntısı çekiliyor. İniltilerin yükseldiği hastane İsrail’in iddialarının aksine Gazze’de düzenlenen planlı vahşetin tanıklar olacak nitelikte. İsrail, Gazze Şeridi’ni karadan, havadan ve denizden bombalamayı sürdürüyor. Sivil can kaybı sayısı her geçen gün artıyor. Bir günde en az 20 Filistinli çocuğun yaşamını yitirdiği olaylarda ölen çocuklardan 7’sinin aynı aileden olduğu öğrenildi. Gazze’deki Şifa Hastanesi’ne görev almak için gelen Dr. Gilbert, “İsrail sadece Hamas’ı vurduğunu söylüyor, sizce doğrumu?” sorusuna, “Bu tamamen aptalca bir açıklamadır. Yüzlerce insanın içinden sadece 2 tane direnişçi gördüm. Yaralıların bir çoğu kadın ve çocuk siviller. 2500 yaralının yüzde 45’i kadınlar, çocuklar ve sivil erkekler. Bu yüzden yaralıların bir çoğu sivil. Ölenlerin yüzde 25’i kadın ve çocuklardan oluşuyor. Hastane kayıtlarımızda 801 ölü veya yaralı çocuk sayısı var. Bu numaralar İsrail’in sadece Hamas’ı vurduğunu yalanlıyor” şeklinde konuştu.

12.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Olmert dünyaya meydan okudu

  Saldırıları durdurun

  İnsanlık ölüyor

  İSRAİL’E GÖRE 550’DEN FAZLA FİLİSTİNLİ MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ

  Obama’nın ilk dış gezisi Kanada’ya

  PJAK, faaliyetlerine son verdi

  Gazze saldırıları müzakere şansını öldürdü

  İsrail, basını da susturmaya çalışıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır