"Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

G.Saray deplasmanda kayıp

TÜRKCELL Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu sezon özellikle deplasman maçlarında kötü bir performans sergiliyor.

Evinde hem güzel futbol oynayan, hem de iyi sonuçlar alan Galatasaray, kaliteli kadrosuna rağmen deplasmanda aynı başarıyı gösteremiyor. Sezonun 17 haftalık ilk yarısındaki tüm maçlarını tamamlayan ''Cim bom'', oynadığı 8 iç saha maçında 7 galibiyet alırken, sadece 1 kez berabere kaldı. Galatasaray, buna karşın deplasmanda ise oynadığı 9 karşılaşmada rakiplerine 4 kez yenilirken, 3 galibiyet alıp, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, iç sahada sadece 2 puan kaybedip toplam 22, dış sahada ise 16 puan yitirip, 11 puan toplayabildi.

GOL ATAMADAN İLK KEZ SİVASSPOR'A YENİLDİLER

İç sahada oynadığı 8 karşılaşmada kalesinde sadece 7 gol (Maç başına 0.9) gören Galatasaray, dış sahada ise 9 maçta 14 gol (Maç başına 1.5) yedi. Galatasaray, iç sahada 8 maçta 24 gol (Maç başına ortalama 3) gol bulurken, deplasmanda ise 9 maçta 14 gol (Maç başına 1.5) atabildi. İç sahada 8 maçta 24 gol atıp 7 gol yiyen ''Cim bom'', deplasmanda 9 maçta 14 gol atıp, 14 gol yedi. Galatasaray, bu sezon yenildiği 4 maçta sadece Sivasspor'a gol atamadı.Sarı-kırmızılılar, daha önce mağlup oldukları maçlarda Bursaspor (1-2), Eskişehirspor (2-4), Fenerbahçe (1-4) gol atmayı başarırken, Sivasspor karşısında ise ilk kez gol atamadan yenildi. Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalar içinde sadece, Kayserispor ve Ankaraspor deplasmanlarında aldığı 0-0'lık beraberliklerde gol atamamıştı. Bu arada Sivaspor maçının ilk yarısının son dakikasında yan hakeme küfür ettiği tespit edilen Ümit Karan'ın 3 maç ceza alacağı ileri sürüldü.

26.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray deplasmanda kayıp

  Ümit Karan yaktı

  Hidayet'ten 18, Mehmet'ten 4 sayı

  Bülent Bölükbaşı Konyaspor'lu oluyor

  Beşiktaş Denizli ile hırçınlaştı

  Sıkıntılı galibiyet

  Sivas şampiyonluk hesapları yapıyor

  ÜNLÜ FUTBOLCULAR REKLAM YILDIZI OLDU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır