"Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

ÜNLÜ FUTBOLCULAR REKLAM YILDIZI OLDU

FUTBOL Federasyonu'nun ana sponsorlarından Ülker, yeni reklam kampanyasında profesyonel futbolcularla çocukları bir araya getirdi.

Futbol Federasyonu ile ortaklaşa yürüttüğü ''Herkes İçin Futbol'' projeleriyle özellikle çocuklara ve gençlere spor yaptırmayı hedefleyen Ülker'in reklam kampanyası, bugün televizyonlarda gösterime girdi. Futbolseverleri çocukluklarına götürecek reklam filmlerinin senaryosu, ''Eğer profesyonel futbolcular, resmi futbol kurallarıyla değil de çocukluk yıllarımızdan hatırladığımız kurallarla futbol oynarsa ne olur'' sorusundan yola çıkılarak oluşturuldu. Kampanyanın sloganı da ''Futbol Nerede Biz Oradayız'' olarak belirlendi. Fenerbahçe'den Deivid de Souza, Galatasaray'dan Milan Baros, Beşiktaş'tan Rüştü Reçber ve Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ın rol aldığı filmlerde, futbolun yıldızları kadar mahallelerin isimsiz yıldızları da performansları ile göz doldurdu. Reklam kampanyası mahalle aralarında yapılan maçlarda sıkça duyulan ''Abanmak yok, teknik vur'', ''Üç korner bir penaltı'' ve ''Gol atan kaleye'' gibi sokak futbolunun kurallarını yeniden gündeme taşıyor.

26.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray deplasmanda kayıp

  Ümit Karan yaktı

  Hidayet'ten 18, Mehmet'ten 4 sayı

  Bülent Bölükbaşı Konyaspor'lu oluyor

  Beşiktaş Denizli ile hırçınlaştı

  Sıkıntılı galibiyet

  Sivas şampiyonluk hesapları yapıyor

  ÜNLÜ FUTBOLCULAR REKLAM YILDIZI OLDU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır