"Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Ümit Karan yaktı

Devra arasında G.Saray'ın gündemini çokça meşgul eden Ümit Karan'ın transfer meselesi kulüpte kalmasıyla neticelendi. Aynı Ümit Karan Sivas'ta takımın başında kaptan olarak sahaya çıktı. Benim beklentim, Ümit'in gönderilme yerine takımda kalmasının onda ayrı bir motivasyonun sağlayacağı yönündeydi. Ancak Ümit, sahada takımın en sorumsuzu olarak dolaştı durdu. 44 dakika hiç bir olumlu katkı sağlamadı takımına. Muhtemelen ikinci yarıda teknik direktör Skibbe onu değiştirecekti. Ama Ümit Karan Skibbe'ye işi bırakmadı. Büyük bir sorumsuzluk örneği sergileyerek kendisini ihraç ettirdi.

Kaptanın kötü oyununa rağmen G.Saray, oyunun tek hakimiydi. Sanki buzlu sahanın tecrübelisi Sivasspor değil de G.Saray'dı. Ayağa iyi pas yaparak oyunu kontrol eden taraf oldu. İkinci yarıda oyunun seyri değişti. Sivasspor Balili'yi alarak oyuna başladı. Arda içeri Baroş'a yakın oynamaya başlayınca Sivasspor kenarlarda boşluklar buldu. İlk yarıda yapamadığı kontratakları G.Saray'ın eksik kalmasıyla yapmaya başladılar. Sivas takımının en büyük özelliği geride kapanıp, çabuk hücuma çıkması. G.Saray ilk yarıda buna hiç fırsat vermedi. Ancak ikinci yarıda Sabri ve Volkan'ın boşalttığı taraflardan, özelliklede Sabri'nin tarafından etkili hücumlarla neticeye gittiler. Skibbe ikinci yarıda taktik değişikliğe gitmeyi beceremedi. İki devre arasındaki bariz üstünlük farkın bunu gösteriyor. Sadece eksik kalmaya bunu bağlamak doğru değil.

G.Saray bu sezon şampiyon olamazsa bunun tek nedeni sürekli sakat oyuncularını fazlalığından olacak. Neredeyse bir takım sayısı oyuncusu sakat. Lig başladığından beri bu problem aşılamadı. Aynı on birle oynayamamak her zaman bütünlük sağlamada zorluklar getirir. Bazı maçlarda bunu daha iyi görüyoruz.

SAİD OKUR

26.01.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray deplasmanda kayıp

  Ümit Karan yaktı

  Hidayet'ten 18, Mehmet'ten 4 sayı

  Bülent Bölükbaşı Konyaspor'lu oluyor

  Beşiktaş Denizli ile hırçınlaştı

  Sıkıntılı galibiyet

  Sivas şampiyonluk hesapları yapıyor

  ÜNLÜ FUTBOLCULAR REKLAM YILDIZI OLDU

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır