"Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

SOYLU: YENİ ASYA HAKKIN TEMSİLCİSİ

Toplantıya katılmaktan büyük onur duyduğunu belirten DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Yeni Asya sadece bir gazetenin adı değildir, bu toprakların sesidir. Huzur ve adaletin, hakkın, hürriyetin, maneviyatın ve geleceğin temsilcisidir. Büyük bir misyonun temsilcisidir” şeklinde konuştu.

TOPLANTIYA, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülger ve bazı GİK üyeleriyle birlikte katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu yaptığı selâmlama konuşmasında bu müstesna toplantıda bulunmaktan dolayı çok büyük onur duyduğunu ifade ederek, “Kalpleri temiz, gönülleri temiz, hayatları temiz, ömürleri hep çileli geçen insanların arasında olmaktan onur duyduğumu tekrar belirtmek istiyorum” dedi.

21 Şubat 1970’de yayın hayatına başlayan Yeni Asya’dan sadece 3 ay büyük olduğunu ifade eden DP Lideri Soylu, şöyle konuştu:

“Yeni Asya, bana göre sadece bir gazetenin adı değildir. Yeni Asya, bana göre bu toprakların sesidir. Yeni Asya, bana göre huzur ve adaletin, hakkın, hürriyetin, maneviyatın ve geleceğin temsilcidir. Yeni Asya, kendi adına büyük bir misyonun temsilcisidir. O misyon, bu ülkede kendi halini kendi düşüncesini kendi inancını ve kendi fikrini hep daima var etmiştir ve var etmeye devam edecektir. İhtilâller olmuştur, darbeler olmuştur. Haksızlığa uğramıştır, hapishaneler görmüştür. Ama bir gün olsun yılmamış. Bunu sadece Demokrat Parti, Adalet Partisi ile olan bağı sebebiyle, arasındaki güzel ilişki sebebiyle söylemiyorum. Edep ederim, ben Yeni Asya’nın misyonuna bu salonda bulunan ve bu salonda bulunmayıp da ülkenin her noktasında gönlü kalbi, bu salonda atan binlerce on binlerce insanın heyecanını duyuyorum. Onlar bu ülkeyi seviyorlar, onlar demokrasiyi seviyorlar. Onlar, bu ülkenin sadece maddî zenginlikleriyle yaratılmış olmadığını, manevî zenginlikleriyle de donatılmış bir ülke olduğunu ve bütün coğrafyaya buradan yayılacak bir ışıkla, bütün coğrafyayı aydınlatacağını düşünerek, bu toprakların zenginliklerinin heba edilmemesi için büyük bir uğraş veriyor. İşte bu uğraşın altındaki büyük misyonun adıdır Yeni Asya misyonu.”

DP Genel Başkanı Soylu, Yeni Asya’nın her zaman olduğu gibi son günlerindeki yayınlarında da Türkiye’nin “Ergenekon” meselesine parmak bastığını, bu yayınlardan rahatsız olanların “kötü niyet” suçlamalarının kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Eğer tarif edilen kötü niyet biz isek, Yeni Asya ise ben biraz daha ağır olarak söylüyorum, halt etmişler” dedi. Soylu, bu ülkede korku nedir, bilmeden yetiştirilmiş bir nesil olduklarını, bu ülkede korku nedir bilmeden yetiştirilmiş fikriyatın sahibi olduklarını belirterek şöyle devam etti:

“Yeni Asya, bu fikriyatın damarlarını kendi inancıyla kendi düşüncesiyle kendi anlayışıyla belirleyen o büyük misyonun ve büyük anlayışın ta kendisidir, kendisi olmaya da devam edecektir. Mehmet Ağabey bizim yıllarca, düşüncelerini takip ettiğimiz, sesinin tonunun takip ettiğimiz, bize bakışını takip ettiğimiz, bizim için çok önemli Türkiye için çok kıymetli bir şahsiyettir. Ben bu partinin gençlik kollarından yetişerek siyaset yaptım. Hep başım sıkıştığında manevî ilhamı buradan aldık. Yarın (dün) sabah itibariyle son 12 ayda iki kere turladığım Türkiye’de yeni bir yolculuğa çıkıyoruz 52 vilayeti 35 günde dolacağız. Buradan bana öğrettiğiniz ahlâklı demokrasiyi, ahlâklı siyaseti, ahlâklı ekonomiyi, ahlâklı devleti ve ötekisi olmayan Türkiye’yi, bu güçlü Türkiye’yi oluşturabilmek bir yolculuğa çıkıyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.”

24.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KUTLULAR: ASLA TAVİZ VERMEDİK

  GÜLEÇYÜZ: ŞAHS-I MANEVîNİN ZAFERİ

  SOYLU: YENİ ASYA HAKKIN TEMSİLCİSİ

  ‘Vergi kutsal’ hutbesi

  İsrail’le bir problem yok

  Kanada’dan örnek tavır

  Doğu’da kar ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor

  İslâm Yaşar: Veda etmedim, ara verdim

  Başörtüsü dayanışması

  ‘AKP, en Atatürkçü parti’

  Bursa’da adaylık bilmecesi

  D. Feneri dosyası geliyor

  İhracatçıya ‘cansuyu’ desteği

  Gül, Afrika’dan seslendi

  Göçükteki operatöre 12 gündür ulaşılamıyor

  7 Cumhurbaşkanı değişti, o değişmedi

  Cansever dualarla uğurlandı

  Uluslararası Af Örgütü: İsrail ve Hamas’a ambargo uygulansın

  İsrail ordu sözcüsüne ayakkabı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır