"Gerçekten" haber verir 27 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

İşsizlik Avrupa’yı da korkutmaya başladı

Avrupa’da her gün 4 bin kişi işsizler ordusuna katılıyor. Avrupa Sendikalar Konfederasyonu Genel Sekreteri John Monks, “İnsanlar özellikle bankalara çok kızgın ve işini kaybetme korkusu giderek artmaya başladı” dedi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan küresel malî krizden dolayı çok sayıda insan işsiz kalmaya başladı. Avrupa’da her gün 4 bin kişi işsizler ordusuna katılıyor. İşten çıkarmaların 2010 sonuna kadar devam edeceğini öngören Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC) Genel Sekreteri John Monks, işten çıkarılma korkusunun grev ve protestoları beraberinde getireceğini söyledi. “İnsanlar özellikle bankalara çok kızgın ve işini kaybetme korkusu giderek artmaya başladı” diyen Monks, krizin insanları yavaş yavaş sokağa dökme pozisyonuna getirdiğini söyledi. John Monks, son aylarda İngiltere, Fransa, İtalya, Yunanistan ve Baltık ülkelerindeki protestolar, yasadışı grevler ve sokak çatışmalarının işsizliğin getirdiği sosyal problemlerden kaynaklandığını ifade ediyor. Avrupa’da birçok liderin krizden dolayı baskı altında olduğuna işaret eden John Monks’a göre, yakında meydanlar protesto ve grevlerden dolayı dolacak.

27.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  İşsizlik Avrupa’yı da korkutmaya başladı

  SADECE RİSK DEĞİL, ARTIK GERÇEK

  Altın fiyatı rekor seviyede, kuyumcular alımları durdurdu

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır