13 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Spor

RİJKAARD TAKVİYE İSTEDİ

GALATASARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard takıma takviye yapılması yönünde yönetim ve ekibi ile görüşüp karar vereceğini söyledi.

Rijkaard, kamp döneminin iyi geçtiğini belirterek, ''Ancak daha çalışmamız gerekiyor. Bayer Leverkusen ilk yarıda bizden iyi oynadı. İlk yarıda yavaş oynadık rakip daha iyi organize oldu. İkinci yarıda toparlandık, biraz daha iyi oynadık. Bayer'i tebrik ederim'' diye konuştu. Şu ana kadar genç kadroyla çalıştıklarını ifade eden genç teknik adam, ''Milli futbolcular kampa sonradan katıldılar. Özel program uyguluyorlar. Tobol maçına daha zamanımız var. O maça kadar daha iyi olacağız'' dedi. Bir basın mensubunun Kewell ve Leo Franco'ya Tobol maçında forma verip vermeyeceğini sorması üzerine Rijkaard, ''Kewell kampa geç katıldı. Özel program uyguladık. Hazırlık maçında forma giymedi. İyi etki bırakan oyuncular Tobol maçında oynayacak. Kewell ve Leo Franco'yu şu an için Tobol maçında düşünmüyorum'' diye cevabını verdi. Öte yandan Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği bildirildi.

TOBOL MAÇINI ÇEK HAKEM KOVARİK YÖNETECEK

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Kazakistan'ın FC Tobol takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti'nden hakem Libor Kovarik yönetecek. Kostanay'da, 16 Temmuz Perşembe günü oynanacak karşılaşmada Kovarik'in yardımcılıklarını Krystof Mencl ve Tomas Kovarik yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Radek Kocian.

13.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  RİJKAARD TAKVİYE İSTEDİ

  Süren: Arda ödülünü aldı

  Tabata: Son sözü başkan söyler

  Diyarbakır yeni sezona 7 transferle giriyor

  Popescu otel yaptıracak

  KARAMÜRSEL'DE ALTIN KEMER GÖKHAN ARICI'NIN

  F.BAHÇE'NİN ALMANYA KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR

  YILDIZ VOLEYBOLCULAR ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KAÇIRDI

  Şampiyonluk hem zor hem de değil!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.