13 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Dünya

Dünya katliama ses versin

Bulgaristan, Azerbaycan, Batı Trakya, Kırım Türk Dernekleri Federasyonu (BAK TÜRK) Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Efendioğlu, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki olaylarla ilgili en büyük görevin BM Genel Sekreterine düştüğünü söyledi. Efendioğlu, Urumçi’deki şiddet olaylarına dünyanın seyirci kalmasını da kınadı.


İngiltere’nin Afganistan çıkmazı

Brİtanya’da, Afganistan’da ölen askerlerinin sayısının artmasıyla bu konuyla ilgili tartışmalar yoğunlaşırken, Mail on Sunday gazetesi, “Britanya aske

Şirbini için Almanya’da gıyabî cenaze namazı kılındı

Almanya’nIn Dresden şehrinde, mahkemede Alman sanık tarafından bıçaklanarak öldürülen Mısırlı Merve Şirbini için cenaze töreni düzenlendi.


  “Filistinlilerin Mandelası yok”

İsraİl Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Ulusal Güvenlik Danışmanı Uzi Arad, Filistinliler arasında İsrail’i ve İsrail’le barışı gerçekten kabule yanaşan bir süreç göremediğini belirterek, “Filistin liderliğinin başarısız olduğunu” öne sürdü.


  Çin’de sel: 7 ölü, 22 kayıp

Çİn’İn güneybatısında aşırı yağışlar sebebiyle yaşanan sel baskınlarında 7 kişinin öldüğü, 22 kişinin kayıp olduğu bildirildi.


  Dominik Cumhuriyeti Kosova’yı tanıdı

Domİnİk Cumhuriyeti, Kosova’nın bağımsızlığını tanıdığını resmen bildirdi.


  Bu camiye girmek yasak

Çin, Doğu Türkistan’da camilerin kapılarına astığı liste ile öğrenci, memur, işçi, emekli, 18 yaşın altındakiler, şehir yöneticileri ve kadınların camiye girmelerini yasakladı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.