26 Temmuz 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

www.sonpeygamber.info artık kütüphanenizde

KURULDUĞU günden bu yana Peygamberimizi (asm) sağlıklı bilgiler ışığında dünyaya tanıtmak amacıyla çalışmalarını internet ortamında sürdüren sonpeygamber.

info’nun ilk yazılı yayın çalışması olan Almanak 2008 raflardaki yerini aldı.

sonpeygamber.info tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerin bir özetinin sunulduğu Almanak 2008 dolu dolu bir muhteva ile okuyucunun karşısına çıktı. Sitenin yazarlarının yazılarından bir seçkinin de bulunduğu kitabın titizlikle hazırlandığı göze çarpan “Hz. Muhammed (asm) kimdir?”, “Hz. Peygamberin hayatı (siyer)”, “Hz. Peygamberin devri kronolojisi” gibi bölümleriyle de ansiklopedik ve pratik bilgi ihtiyacını karşılayacak önemli bir eser olarak okuyucuya sunulmuş.

Diğer yandan Türk edebiyatının usta kalemlerinin eserleri arasından yapılan naat seçkisi de mini bir antoloji olarak Almanak 2008’in sayfaları arasındaki yerini almış. Ayrıca, sitenin çocuk sayfasının renkli karakterleri de kitabı süslemiş.

Sonpeygamber.info Almanak 2008 ile musıkîden edebiyata, mimariden klâsik san'atlara dek asırlardır sınırsız zenginlik içerisinde mü'minler tarafından yaşatılan Peygamberimizi (asm) aklî ve ilmî bir zeminde ele alma amacı ile faaliyetlerini sürdürmekle birlikte, bunu internet yayıncılığı vizyonundan öteye taşımayı amaçlıyor. Bu amacını da Almanak 2008 ile yazılı hale getirerek okurlarıyla arasında yeni bir pencere açıyor. Almanak 2008’i elde etmek isteyenler [email protected] adresinden talepte bulunabilirler.

26.07.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Türk-İslâm eserleri ziyaretçileri büyüledi

  Bir kaşif; Fuat Sezgin

  www.sonpeygamber.info artık kütüphanenizde

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.