11 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

SON SÖZÜ MEHMET SÖYLEDİ

AMERİKA Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) milli basketbolcu Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, New York deplasmanında Knicks'i 95-93 mağlup etti.


Trabzon'da Fatih Tekke sesleri

ÜMİT Milli Takım Teknik Direktörü ve Trabzonspor'un eski golcü oyuncusu Hami Mandıralı, Trabzonspor'un sahada kazanma adına her şeyi yaptığını ama gol

Akgül: Okullarda spor dersi istiyoruz

GENÇLİK ve Spor Genel Müdür Yunus Akgül, ''Yoğun ders programlarında hiçbir öğrencinin beden eğitimi dersini seçmeli olarak alacağına inanmıyorum'' de


  KARATE MİLLİ TAKIMI KAZABLANKA'YA GİTTİ

Fas'ın Rabat kentinde 1315 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 6. Ümit ve Gençler ile 1. 21 Yaş Altı Karate Şampiyonalarında mücadele edecek milli takım, bu ülkeye gitti.


  TÜRKCELL MİLLİ TENİSÇİ MARSEL'E SPONSOR OLDU

TÜRKCELL, Türkiye sıralamasında 1 numara, dünya sıralamasında ise 151'inci olan milli tenisçi Marsel İlhan'a sponsor oldu.


  Trabzon bu sezon ne çektiyse solunda çekti

Bu yazının başlığından sonra aklınıza ne geliyorsa o. Trabzonspor Beşiktaş karşısında 10'a yakın pozisyon bulup, en az yedisini atamıyorsa bu olsa olsa Trabzon işi, Trabzon klasiği olurdu.


  GUİZA: İSPANYOL TV'LERE AÇIKLAMA YAPMADIM

FENERBAHÇE Kulübü, İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın Türk medyasına da yansıyan, İspanyol televizyon kanalı CR TV'ye yaptığı iddia edilen açıklamaları içeren haberlerin tamamen hayal mahsulü olduğunu açıkladı.


  BEŞİKTAŞ'TA "VOLECİ ŞEREF" 5. YILINDA ANILDI

BEŞİKTAŞ'IN efsane futbolcusu ''Voleci Şeref'' lakaplı Şeref Görkey, ölümünün 5. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.


  F.BAHÇE ÜLKER LİDER SİENA'YI KONUK EDİYOR

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (A) Grubu'ndaki 4. hafta maçında bugün İstanbul'da, İtalyan temsilcisi Montepaschi Siena ile karşılaşacak.


  Gözler 21 Kasım'da

Trabzonspor derbisinde alınan galibiyet hem Beşiktaş'ı, hem de teknik direktör Mustafa Denizli'nin koltuğunu kurtardı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.