15 Kasım 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Hidayet ve Mehmet galip

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA) sabaha karşı yapılan 9 maçla devam edilirken, Türk basketbolcular Mehmet Okur ve Hidayet Türkoğlu'nun takımları deplasmanda galip geldi.

Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Philadelphia 76ers'ı deplasmanda 112-90 yenerken, Jazz'da forma giyen 8 basketbolcudan 7'si çift hanelere ulaştı. Milli basketbolcu Okur, 24 dakika görev alırken, 15 sayı, 4 ribaunt ve 2 asistlik performansla oynadı. Jazz'da 24 sayı kaydeden Carlos Boozer maçın en skorer ismi olurken, Wesley Matthews 16, Ronnie Brewer 14, Eric Maynor ile yedekten gelen Andre Kirilenko 13'er sayı ve yine yedekten gelen Paul Millsap 15 sayı üretti. Evsahibi ekip Philadelphia 76ers'da, en skorer isim 17 sayıyla Thaddeus Young olurken, yedekten gelen Jason Kapono 12 sayı, Elton Brand ile Andre Iguodala 11'er sayı, Louis Williams 10 sayı ve Samuel Dalembert 4 sayı üretti. Wachovia Center'da 10 bin 738 kişinin izlediği karşılaşmanın ilk yarısı da 64-50 Jazz üstünlüğüyle geçildi.

HİDAYET 29 DAKİKADA 9 SAYI ATTI

Toronto Raptors'ın Los Angeles Clippers'ı 104-89 yendiği maçta, Hidayet Türkoğlu 29 dakika sahada kalırken, 9 sayı, 5 asist ve 3 ribaunluk performansla oynadı. Raptors'da 21 sayı, 14 ribauntluk performans sergileyen yıldız basketbolcu Chris Bosh hem takımının en skoreri oldu, hem de ''double-double'' yaptı. Raptors'da Andrea Bargnani 19, Jose Calderon 18, yedekten gelen Marco Belinelli 15, Demar Derozan da 2 sayı üretti. Evsahibi Clippers'da, Chris Kaman 25 sayıyla maçın en skoreri olması takımının mağlubiyetini önlemeye yetmedi.

15.11.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  LUCESCU YOL GÖSTERDİ

  Hidayet ve Mehmet galip

  SURİYE FUTBOLU YARDIM BEKLİYOR

  Broos: Ayrılmam için baskı var

  POTADA DERBİ GÜNÜ: G.SARAY- F.BAHÇE

  BEŞİKTAŞ COLA TURKA EFES'İ KONUK EDİYOR

  SERHAT AKIN ALMAN 2. LİGİNE TRANSFER OLDU

  DOMUZ GRİBİ BİR TURNUVA DAHA İPTAL ETTİRDİ

  G.SARAYLI FUTBOLCULARIN AYAKLARI BAKIMA ALINDI

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.