02 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Şenol Güneş rüzgârıyla geldi

Trabzonspor yönetimi çok isabetli bir karar alarak Şenol Güneş'i takımın başına getirdi.

Dün yapılan imza törenine şehrin valisi ve belediye başkanı ile birlikte kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulunun tam kadro katılması Şenol Güneş'e verilen desteği göstermesi açısından çok anlamlıydı. Ayrıca 3,5 yıllık sözleşme yapılması takımda yeni yapılanmaya gidileceğini gösteriyor. Bir bakıma Şenol Güneş'e geniş bir zaman dilimi içinde istediklerini yapabilmesi için böyle bir kolaylık getirilmiş oldu.

Şenol Güneş ismi Trabzon'da büyük bir heyecana vesile oldu. Kamuoyunun ona geniş bir kredi vermesi gerekiyor. Ondan hemen büyük başarılar beklememek lazım. Güney Kore'de 2 yıldır Seul takımında görev yaptığı için Türkiye Süper Ligi'ni TV ve internet ortamında takip ettiğini biliyoruz. Bu yüzden onun zamana ihtiyacı var. En azından ilk devre bitene kadar Şenol Güneş'i eleştirede bulunmamakta fayda var.

Şenol Güneş'in en büyük avantajı Ünal Karaman olacak. Onun hem eski öğrencisi, hem de A Milli Takımı çalıştırırken yardımcı hocasıydı. Ünal Karaman Trabzonspor'da Sportif Direktör olarak görev yapıyor. Görev alanları belli. Ünal Karaman'ın yetkilerini tırpanlamak yerine, onunla ele ele vererek takımı eski gücüne kavuşması için yeni hedefler üzerinde birlikte çalışmaktır. Böyle bir işbirliği Trabzonspor'a özlenen başarıları mutlaka getirecektir.

Şenol Güneş'in masasında şimdi önemli bir dosya bulunuyor. Kasımpaşa yenilgisinden sonra kadro dışı bırakılan 5 oyuncunun durumu ne olacağına dair o karar verecek. Şenol Güneş'i yakından biliriz. Çok disiplinlidir. Kulübün kurallarından taviz vermez. Ancak, takımda bazı bölgelerde eksikler var. Bunun için bu 5 oyuncuyu tekrar kazanmak için affetme yoluna gidecektir. Bu karar hem Güneş'e, hem de takıma artı bir katkı sağlayacaktır. Şenol Güneş'e bir defa daha hoşgeldin diyoruz.

EROL DOYRAN

02.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  3,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

  FATİH TEKKE ALINMALI

  Şenol Güneş rüzgârıyla geldi

  Broos: Başkan ‘istifa et’ dedi, ben de ettim

  Moralsiz F.Bahçe Twente karşısında

  Fenerbahçe yönetimi Kâzım'a ceza verecek

  Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 5 oyuncu affedildi

  Holosko koşulara başladı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl