08 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TRABZON'UN GÖZÜ ZİRVEDE

TÜRKCELL Süper Lig'e iyi başlayamayan ve teknik direktör Hugo Broos'u görevden alan Trabzonspor'da, son 2 haftada alınan galibiyetler ve şampiyonluk mücadelesi veren takımların puan kayıpları, şampiyonluk umutlarının yeşermesini sağladı.


Alanzinho: Gitmeyi düşünmedim

TRABZONSPOR'UN Brezilyalı oyuncusu Alanzinho Ankaragücü maçının zor geçeceğini bildiklerini kaydederek, ''Kazanmaktan fazla beni mutlu eden yardımlaşa

TARAFTARLA BARIŞTILAR

Karşılaşmanın bitiminin ardından Trabzonsporlu oyuncular soyunma odasına gittiler.


  BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER İSTANBUL'DA KULAKLAR ALMANYA'DA OLACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 6. ve son maçında bugün İstanbul'da Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edebilmek için 1-0 veya 2 farklı skorla galip gelip, Wolfsburg'un da Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek.


  SHERİF MAÇINA MACAR HAKEM

UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda Fenerbahçe ile Moldova'nın Sheriff takımları arasında 17 Aralık Perşembe günü yapılacak 6. ve son hafta maçını Macar hakem Zsolt Szabo yönetecek.


  STURM GRAZ MAÇINA SLOVEN HAKEM

UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu 6. ve son haftasında Avusturya'nın Sturm Graz takımı ile Galatasaray arasında 16 Aralık Çarşamba günü yapılacak maçı Sloven hakem Darko Ceferin yönetecek.


  SİVASSPOR GEÇEN SEZONU ARIYOR

SİVASSPOR, ligde 15. hafta sonu itibariyle önceki 2 sezona oranla başarısız bir grafik çizdi.


  G.Saray F.Bahçe'ye özendi

GALATASARAY Turkcell Süper Lig'de ayağına dek gelen liderlik şansını 2. kez tepti. Ligde ilk 6 maçını kazandıktan sonra 7. haftaya lider giren Galatasaray, sahasında Eskişehirspor ile berabere kalarak liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdı.


  Elano

Galatasaray'ın bu sezon en önemli ve en maliyetli transferi olan Brezilyalı genç yıldız Elano oynadığı futbolla tam bir hayâl kırıklığımeydana getirdi.


  Koltuğu Kayseri kaptı

Turkcell Süper Lig'de 15. hafta maçları tamamlanırken, Kayserispor liderliğe yükseldi.


   TOPLU SONUÇLAR


   GOL KRALLIĞI


   HAFTANIN KARMASI

Gökhan (Diyarbakır), Serkan (Trabzon), El Saka (Eskişehir), Ömer (Kayseri), İlhan (Gençlerbirliği), Erman (Sivas), Zitouni (Antalya), Gabric (Trabzon), Adem Sarı (Eskişehir), Makukula (Kayseri), Hasan Ali (İstanbul Büyükşehir)


   HAFTANIN FUTBOLCUSU

Adem Sarı (Eskişehirspor)


   HAFTANIN HAKEMİ


   HAFTANIN TAKIMI

ESKİŞEHİRSPOR


   16. HAFTANIN PROGRAMI


   PUAN DURUMU



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl