08 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TRABZON'UN GÖZÜ ZİRVEDE

TÜRKCELL Süper Lig'e iyi başlayamayan ve teknik direktör Hugo Broos'u görevden alan Trabzonspor'da, son 2 haftada alınan galibiyetler ve şampiyonluk mücadelesi veren takımların puan kayıpları, şampiyonluk umutlarının yeşermesini sağladı.

Ligin 13. haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında alınan 3-1'lik yenilgi sonrası lider Fenerbahçe'nin 13 puan gerisinde bulunan ve ardından teknik direktör Hugo Broos'u görevden alarak kan değişimine giden bordo-mavililer, önce sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde Eskişehirspor maçını 2-1, dün de yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile ilk maçında Ankaragücü'nü 3-0 yenerek, 2 haftada liderle arasındaki puan farkını 7'ye düşürünce camiada tekrar şampiyonluk sesleri yükselmeye başladı. Bu sezonun 3. haftasından itibaren ilk kez liderle arasındaki puan farkı 7'ye düşen Karadeniz ekibinde, teknik direktör Şenol Güneş'in gelmesiyle de olumlu bir hava yakalandı.

ŞENER: GÜNEŞ BÜTÜNLÜK SAĞLADI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, hafta içinde kulüp içinden yetişen teknik direktör Şenol Güneş'i göreve getirdiklerini belirterek, ''Trabzonspor'a futbolcu ve teknik adam olarak yaşattığı başarıların ardından ülkemizi dünya üçüncülüğüne taşıyan ve yine Güney Kore'de Trabzon'u ve Trabzonspor'u gururla temsil eden Şenol Güneş gibi bir markayı yeniden aşık olduğu renkleriyle buluşturmak bizleri fazlasıyla heyecanlandırdı. Şenol Güneş gibi biz de ilk maçında onun kadar heyecanlaydık'' dedi. Trabzonspor camiasının Güneş etrafında ciddi bir bütünlük sağladığını sevinerek izlediklerini ifade eden Şener, şöyle devam etti: ''Bu bütünlük duygusu kulübümüze yeni başarıların planlanması adına büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybı ile farkı 7'ye indirdik. Fenerbahçe ile ilk yarının son haftasında sahamızda oynayacağız. Denizlispor ve Fenerbahçe maçlarını kaybetmezsek daha az fark ile ikinci devreye girebiliriz. Aldığımız galibiyetler ve rakiplerin puan kayıpları tekrar bizim şampiyonluk yolunda yeni bir yola girdiğimizin işareti. ''Şener, 2 haftada neler değiştiği yönünde ise ''Şenol hoca geldi. Hoca değişti. Basın olumlu şeyler yazmaya başladı. Moral yükseldi.'' diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'E SEVGİ SELİ:

Turkcell Süper Lig'de Ankaragücü'nü sahasında 3-0 yenen Trabzonspor, yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile çıktığı ilk sınavında sahadan galibiyetle ayrıldı. En son 2005-2006 sezonunun 7. haftasındaki Vestel Manisaspor maçında Trabzon'da alınan 2-0'lık yenilgi sonrası görevinden ayrıldığını açıklayan Şenol Güneş, 143 hafta sonra bordo-mavili takım başında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sahaya çıkarken, bu karşılaşmada bordo-mavililer 3 puan elde etti. Bordo-mavili taraftarlar, Güneş'e, maç öncesi ve sonrası sevgi gösterilerinde bulundular.

08.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON'UN GÖZÜ ZİRVEDE

  Alanzinho: Gitmeyi düşünmedim

  TARAFTARLA BARIŞTILAR

  Kayserispor'da liderlik sevinci

  BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER İSTANBUL'DA KULAKLAR ALMANYA'DA OLACAK

  SHERİF MAÇINA MACAR HAKEM

  STURM GRAZ MAÇINA SLOVEN HAKEM

  SİVASSPOR GEÇEN SEZONU ARIYOR

  G.Saray F.Bahçe'ye özendi

  Elano

  Koltuğu Kayseri kaptı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  16. HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl