08 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER İSTANBUL'DA KULAKLAR ALMANYA'DA OLACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 6. ve son maçında bugün İstanbul'da Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edebilmek için 1-0 veya 2 farklı skorla galip gelip, Wolfsburg'un da Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek.

BJK İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İsveçli hakem Martin Hansson yönetecek. Honsson'un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak.

KULAKLAR ALMANYA'DA OLACAK

Beşiktaş'ta bugün gözler BJK İnönü Stadı'nda, kulaklar ise Almanya'daki Wolfsburg-Manchester United maçında olacak. (B) Grubu'nda 4 puana sahip olan siyah-beyazlılara, grubu 3. sırada bitirerek, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için CSKA Moskova karşısında alacağı galibiyet tek başına yetmeyecek. Beşiktaş'ın 7 puana sahip olan Rus ekibini yenmesinin yanı sıra, yine 7 puana sahip olan Wolfsburg'un da gruptan çıkmayı garantileyen Manchester United'dan puan alması gerekiyor.

WOLFSBURG YENİLİRSE ÜMİTLER BİTİYOR

Wolfsburg'un, Manchester United'a yenilmesi halinde Beşiktaş'ın CSKA Moskova karşısında alacağı galibiyetin bir önemi olmayacak. Bu durumda Wolfsburg, CSKA Moskova ve Beşiktaş 7'şer puana sahip olacak ve üçlü averajda kötü durumda bulunan siyah-beyazlılar Avrupa defterini kapatacak.

1-0 VEYA 2 FARKLI GALİBİYETLER

Wolfsburg'un, Manchester United karşısında puan alması, Beşiktaş'ın da CSKA Moskova'yı yenmesi durumunda, siyah-beyazlılar ile Rus ekibi arasında üçüncülük yarışı ikili averajla belirlenecek. CSKA Moskova'ya deplasmanda oynanan ilk maçta 2-1 yenilen Beşiktaş'a, bugünkü karşılaşmada ikili averajda öne geçmesi için 1-0 veya 2 farklı skorlu galibiyetler gerekiyor. Beşiktaş'ın 2-1 galibiyeti durumunda genel averajı iyi olan Rus ekibi avantajlı durumda bulunuyor. 2-1'in üstündeki tek farklı galibiyetlerde de yine CSKA Moskova önde yer alacak.

AVRUPA'DA 136. MAÇINA ÇIKIYOR

BEŞİKTAŞ, Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla bugün İstanbul'da yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 6. ve son maçında Avrupa kupalarında 136. karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 135 maçtan 44'ünü kazanıp, 28'inde berabere kalırken, 63 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında bugüne dek rakip fileleri toplam 155 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', kalesinde ise 205 gol gördü. Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

B GRUBU PUAN DURUMU

TAKIMLAR O G B M A Y P

1-Manchester United 5 3 1 1 7 5 10

2-Wolfsburg 5 2 1 2 8 5 7

3-CSKA Moskova 5 2 1 2 8 9 7

4-Beşiktaş 5 1 1 3 2 6 4

08.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZON'UN GÖZÜ ZİRVEDE

  Alanzinho: Gitmeyi düşünmedim

  TARAFTARLA BARIŞTILAR

  Kayserispor'da liderlik sevinci

  BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER İSTANBUL'DA KULAKLAR ALMANYA'DA OLACAK

  SHERİF MAÇINA MACAR HAKEM

  STURM GRAZ MAÇINA SLOVEN HAKEM

  SİVASSPOR GEÇEN SEZONU ARIYOR

  G.Saray F.Bahçe'ye özendi

  Elano

  Koltuğu Kayseri kaptı

  TOPLU SONUÇLAR

  GOL KRALLIĞI

  HAFTANIN KARMASI

  HAFTANIN FUTBOLCUSU

  HAFTANIN HAKEMİ

  HAFTANIN TAKIMI

  16. HAFTANIN PROGRAMI

  PUAN DURUMU

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl