09 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kalkavan: Roberto Carlos ve Guiza hemen gönderilsin

FENERBAHÇE Kulübü'nün son seçimli genel kurulunda başkan adayı olan eski yönetici Şadan Kalkavan, tam yetkili bir Aykut Kocaman'ın, sarı-lacivertli takıma önemli katkıları olacağına inandığını söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın son haftalarda yaşadığı büyük düşüşle ilgili sorularıcevaplayan Kalkavan, dışarıdan gözlemlediği kadarıyla takımda kaybolduğuna inandığı birlik ve beraberliğin yeniden sağlanması, yerli ve yabancı futbolcular arasında takım içi gruplaşmaların önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti. Şadan Kalkavan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kulübün menfaatlerini korumasının gayet doğal olduğunu, ancak kaybetmenin nedenlerini önce takımın içinde araması gerektiğini savundu. Yıldırım'ın federasyon ve kurullarına karşı birden takındığı tavrı doğru bulmadığını ifade eden Kalkavan, ''Kongre üyeleri kendisine Fenerbahçe Kulübü'nün haklarını koruması için oy verdi. Fenerbahçe'nin menfaatleri her şeyden önce gelir. Ama kendi yanlışlıklarını başkalarına yüklemeyeceksin. Eskişehirspor maçından sonra verdiği demeci kendisine yakıştıramadım. Kaybetmenin sebeplerini kendinde, takım içinde arayacaksın. Eğer takımın içinde ikilik varsa belirli bir sevgi ve arkadaşlık yoksa o takımdan başarı beklemek hayal olur'' şeklinde konuştu.

ROBERTO CARLOS YAŞ HADDİNİ DOLDURDU

Kalkavan, ''Her inişin bir çıkışı, her çıkışın bir inişi vardır. Zararın neresinden dönersen kardır. Teşhis doğru koyulursa çıkışa geçerler' dedi. Roberto Carlos'un devre arasında takımdan ayrılma isteği konusunda medyada sürekli yer bulan haberlerin takıma zararı olup olmayacağı yönündeki düşüncesi sorulan Şadan Kalkavan, ''Bir futbolcu kafasına gitmeyi koyduysa ona 'Kal, başarılı ol' demem. Fenerbahçe forması ona az geliyorsa o futbolcuyu takımda tutmam pek mümkün değil. Roberto Carlos şöhretin son basamaklarına gelmiş ve yaş haddini de doldurmuştur. İyi maçlar da çıkardı, büyük hatalar da yaptı. Gitmek isteyene 'Kal' demem. Ben olsam gönderirim'' şeklinde konuştu. Güiza konusunda da Kalkavan, ''Takıma uyum sağlayamadı. Başarılı olamayan futbolcularda ısrar etmek doğru değil. Semih'i geri planda bırakıp, sonra bir maçta 11'e koyup verim bekliyorsun. Bu futbolcu bir maçta ne verebilir sana'' ifadelerini kullandı.

09.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DÜNYA MARKASI OLMALIYIZ

  AZİZ YILDIRIM DİSİPLİN KURULUNA SEVKEDİLDİ

  F.BAHÇE ÜLKER iSTANBUL'DA ASVEL'İ AĞIRLIYOR

  Kalkavan: Roberto Carlos ve Guiza hemen gönderilsin

  VOLEYBOLDA GALATASARAY, FENERBAHÇE İLE EŞLEŞTİ

  FIFA'DA YILIN FUTBOLCUSU KİM OLACAK?

  DEVLET BAŞKANI STATTA ALKOL ALINCA CEZA YEDİ

  ŞAMPİYON SPORCUYA 10 ÇEYREK ALTIN ÖDÜL

  ANKARA ARENA SALONU MART AYINDA BİTECEK

  Mehmet Okur'lu Jazz evinde Spurs'u zor da olsa devirdi

  Hem kendini, hem takımını zirveye taşıdı

  G.Saray beceremiyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl