12 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DA

ULUSLARARASI Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) Yönetim Kurulu, bugün ve 13 Aralık Pazar günü İstanbul'da toplanacak.


Güneş'ten bütünlük mesajı

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kentimizin üst düzey protokolüne bir kaynaşma yemeği verdi.

F.BAHÇE BUGÜN GALİP GELİR Mİ?

TÜRKCELL Süper Lig'de yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibine yenilirse, lig tarihinde seri mağlubiyetlerde en kötü performansına imza


  DERYA YARI FİNALDE

İSTANBUL'DA süren 13. Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda ikinci gün sabah seansındaki seçmelerde 1 Avrupa, 3 şampiyona ve 2 Türkiye rekoru kırıldı.


  Mehmet Okur'dan Magic potasına 14 sayı

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) milli basketbolcu Mehmet Okur'un 14 sayı attığı karşılaşmada Utah Jazz, Orlando Magic'i 120-111 yendi.


  TÜRKCELL'DEN OLİMPİK SPORLARA DESTEK

TÜRKCELL, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ''Geleceğe Koşanlar'' projesi kapsamında belirlenen 195 sporcuya 100'er, antrenörlerine ise 750'şer lira maaş ödüyor.


  ULEB'DE F.BAHÇE VE EFES MAĞLUP OLDU

BASKETBOLDA ULEB Avrupa Ligi'nde 20092010 sezonunun 7. hafta maçlarını Türk ekipleri yenilgilerle kapatırlarken, (A) Grubu'nda bulunan Fenerbahçe Ülker, 10 puan ve averajla 4., (B) Grubu'nda yer alan Efes Pilsen de aynı puanla 5. sıraya indiler.


  MANİSA'YA AVRUPAİ ATICILIK SALONU

MANİSA'YA dünya ve Avrupa atıcılık şampiyonası müsabakalarının yapılacağı bir tesisin kazandırılması planlanıyor. Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Latif Aral Aliş'i makamında kabul etti.


   TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI


   BANK ASYA 1. LİG PROGRAMI


   BEKO BASKETBOL LİGİ PROGRAMI



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl