12 Aralık 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Güneş'ten bütünlük mesajı

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kentimizin üst düzey protokolüne bir kaynaşma yemeği verdi.

Yemeğe Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, kurul başkanları, ilçe belediye başkanları, eski yöneticiler, STÖ temsilcileri, yerel gazete ve televizyonların imtiyaz sahipleri katıldı. Mavi Restorant’ta gerçekleştirilen yemekte katılımcılara üzerinde Şenol Güneş yazan Trabzonspor formaları hediye edilirken, bu formalar Güneş tarafından imzalandı. Yemekte bir konuşma yapan Şenol Güneş, birlik ve beraberliğin Trabzonspor’un başarıya ulaşmasındaki önemine değinirken, “Oyuncularımızın şehirden kopmamasını sağlamak en önemli görevlerimizin başında geliyor. Güzel bir oyuncu grubumuz var. Daha önemlisi Trabzonspor’un bir gücü var. Bundan sonra çok daha birlikte olup çalışacağız ve sizlere layık bir Trabzonspor ortaya koyacağız. Kentimizde çok sık konuşulan Trabzon’dan artık oyuncu çıkmıyor anlayışını da yıkmak istiyoruz. Ama Trabzonspor bölgesel bir takım olmasına rağmen evrensel bir kulüp olmak zorundadır. O yüzden dünya takımı olurken de buradaki insanlara çok iş düşüyor. Sizlerin temsil ettiği değerler biz hocalar ve oyuncularımızda olacaktır. Bu şehrin tüm potansiyeli birlikte olmalı. Trabzonspor’da birlik beraberliğe ve sevgi saygıya ihtiyaç var. Sizlerden beklentimiz bizlere destek olmanız” diye konuştu.

HAMSİ YEDİLER: Trabzonsporlu oyuncular, Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen hamsi şölenine katıldı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sportif Direktör Ünal Karaman ile birlikte Trabzon Valisi Recep Kızılcık, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve KTÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen'in de katıldığı şölende, futbolcular davetlilerle birlikte hamsi yedi.

12.12.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DA

  Güneş'ten bütünlük mesajı

  F.BAHÇE BUGÜN GALİP GELİR Mİ?

  DAUM YENİ BİR REKORA GİDİYOR

  DERYA YARI FİNALDE

  Mehmet Okur'dan Magic potasına 14 sayı

  TÜRKCELL'DEN OLİMPİK SPORLARA DESTEK

  ULEB'DE F.BAHÇE VE EFES MAĞLUP OLDU

  MANİSA'YA AVRUPAİ ATICILIK SALONU

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

  BANK ASYA 1. LİG PROGRAMI

  BEKO BASKETBOL LİGİ PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl