26 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Etiyopya uçağı Akdeniz’e düştü

Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havaalanından Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’ya gitmek üzere kalktıktan kısa bir süre sonra radarda kaybolan Etiyopya Havayollarına ait uçağın düştüğü belirlendi. Lübnan hava ulaşım ve güvenlik yetkilileri, yerel saatle 02.00 sularında havalanan Boeing 737-800 tipi uçağın kısa bir süre sonra, içindeki mürettebat dahil 92 kişiyle birlikte Akdeniz’e düştüğünü bildirdiler.


Yeterince savaştık, siyasî çözüm şart

Afganistan’daki NATO kuvvetlerinin komutanı General Stanley McChrystal, “siyasî çözüme inandığını” belirtti. İngiliz Financial Times gazetesine demeç

Sonsuza kadar Batı Şeria’dayız

Binyamin Netanyahu, ‘’Ülkesinin, Batı Şeria’nın bir bölümünü sonsuza kadar elinde tutacağını’’ söyledi. “Maalih Adumim’’ olarak adlandırılan yerleşimc


  Nijerya’da sokağa çıkma yasağı hafifletildi

NİJERYA'NIN Jos kenti ve civarında 4 gün süren, yüzlerce kişinin ölümüyle sonuçlanan dinî çatışmaların ardından ilan edilen sokağa çıkma yasağının hafifletildiği bildirildi.


  Irak’ta 59 aday yeniden listede

IRAK'TA ABD tarafından devrilen ve Duceyl davasındaki kararla asılarak idam edilen eski Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in partisi Baas’a üye olmak ya da bu partinin yandaşı olmakla suçlanarak seçim listesinden atılanlardan 59’u listeye geri alındı.


  Haiti'de asker, araç ve benzine ihtiyaç var

BM’NİN depremin vurduğu Haiti’deki istikrar misyonunun (MINUSTAH) başkanı Edmond Mulet, halka yardım edebilmek için asker, araç ve benzine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.


  7 yaşındaki çocuk 50 bin sterlin topladı

İNGİLTERE'DE 7 yaşındaki bir çocuk, Haiti’deki depremzedeler için bir günde 50 bin sterlin topladı.


  Nükleer silâhsızlanma anlaşması tamam gibi

RUSYA Devlet Başkanı Dmitri Medvedev 5 Aralık 2009’da süresi dolan, henüz yenisi imzalanamayan nükleer silâhsızlanma anlaşması (START1) ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi.


  Beşir’e de ayakkabı fırlatıldı

ULUSLARARASI Ceza Mahkemesi tarafından hakkında tutuklama emri bulunan Sudan Devlet Başkanı Ömer El Beşir’e kimliği belirsiz biri tarafından ayakkabı fırlatıldı.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl