01 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TRABZONSPOR TAM GAZ

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Diyarbakırspor deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Güneş, ''Pozisyon zenginliği olan bir maçtı ve goller attık, dikkatsizlik nedeniyle de gol yedik. İlk yarıda sahayı daha iyi kullandık, ikinci yarıda oyun kontrolünü elde etmek için daha az pozisyon yakaladık. Aldığımız 3 puan çok önemliydi. Bulunduğumuz yer bizi rahatsız etti. Onun için bizim için 3 puan önemliydi. Bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum.skor ne olursa olsun sahada hiçbir olumsuzluk olmaması arzu edilen şeydir. Ağırlanışımız ve uğurlanışımız bizi mutlu etti'' diye konuştu.

Şenol Güneş, Engin'in kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak ise, ''Engin'e kart gördüğü pozisyonu sordum, bir şey yapmadığını söyledi, yaptıysa ayıp etmiştir. Hakem de kontrolü kaybetti. Hakemin bu maçta verdiği kararlar lehimize değildi. Elimizdeki kadro ile mücadele etmeye çalışacağız. Diyarbakırspor'a başarılar diliyorum'' dedi. Trabzonsporlu Selçuk ise, kazanmak için geldiklerini anlatarak, ''Takım olarak iyi bir hava yakalamıştık. Bir seri yakalamak istiyorduk, şu an da her şey istediğimiz gibi gidiyor, bu da bizi mutlu ediyor. Hem lig, hem de kupada iddialıyız, hedefimiz her iki kulvarda da şampiyonluktur'' diye konuştu.

01.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  TRABZONSPOR TAM GAZ

  Spor tesislerinden herkes yararlanacak

  Sofuoğlu pistlere dönüyor

  Beşiktaş kongresinde bomba araması yapıldı

  Yıldırım ve Emre çocukları sevindirdi

  Vehbi Emre'de 2 Türk güreşçi finale yükseldi

  Kasımpaşa'da fatura hakeme çıkarıldı

  Beşiktaş, Gençlerbirliği hazırlıklarına başladı

  İstanbul Büyükşehir'de yüzler gülüyor

  Bursa'ya dünya çapında kayak tesisleri yapılacak

  Miller'in 52 sayısı Dallas'ı bitirdi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl