10 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Son aday Hughes

İNGİLİZ Daily Mail gazetesi, teknik direktör Mark Hughes'un Türk Milli Takımı Menajeri olarak futbola dönmeye hazırlandığını iddia etti.


Her maçı kazanmalıyız

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, her maçı kazanmak istediğini, ilk yarıyı 6. sırada kapadıklarını, ancak ikinci yarıda hedeflerinin birinci o

Tribünler hakemleri etkilemiyor

ERZURUM'DA, Atatürk Üniversitesi (A.Ü) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yüksek lisans öğrencisi olan ve futbol hakemliği yapan Kimya Mühendisi


  KAZAKLAR: ALMANYA VE TÜRKİYE FAVORİ

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eemeleri A Grubu'nda mücadele edecek Kazaklar, grupta Türkiye ve Almanya'yı favori görüyor.


  Galatasaray Antalyaspor karşısında tur arıyor

FUTBOLDA Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final rövanş maçları, bugün ve 11 Şubat Perşembe günü yapılacak. Karşılaşmalar sonrasında turu geçecek ekipler yarı finale yükselecek.


  Trabzonspor Büyükşehir'i komşu Rize'de ağırlıyor

HÜSEYİN Avni Aker Stadı'nın saha zemininde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Rize'de karşılaşacak olan Trabzonspor, 1-1'in rövanşında turu geçecek skoru bularak yarı finale yükselmeyi hedefliyor.


  Statlarda engelli tribünleri yapılacak

TÜRKİYE Futbol Federasyonu, statlarda engellilerin maç izleyebileceği özel tribünlerin oluşturulması için çalışma başlattı.


  Bank Asya 1. Lige antrenör dayanmıyor

BANK Asya 1. Lig'de 21. haftanın ardından teknik direktör değiştirmeyen takım sayısı 3'e düştü. Beraberliğin yaşanmadığı haftada, iki teknik adam daha görevlerinden ayrıldı.


  Bülent Uygun Konyaspor yolunda

TEKNİK direktör Hüsnü Özkara ile yollarını ayıran Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'da, teknik direktör arayışları devam ediyor.


  Fenerbahçe bayanları Rumen Galati önünde

FENERBAHÇE Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 2. turunda eşleştiği Rumen temsilcisi Metal Galati ile ilk maçını bugün deplasmanda yapacak.


   TRT 1'DE KUPA PROGRAMI


  Kardemir Karabükspor zirvede arayı açıyor

BANK Asya 1. Lig'de 21. hafta maçları dün oynanan ve Karşıyaka'nın 2-0 kazandığı Altay-Karşıyaka maçıyla tamamlandı.


   21. HAFTA TOPLU SONUÇLARI


   22. HAFTA PROGRAMI



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl