10 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Her maçı kazanmalıyız

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, her maçı kazanmak istediğini, ilk yarıyı 6. sırada kapadıklarını, ancak ikinci yarıda hedeflerinin birinci olmak olduğunu belirtti.

Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısındaki yazısında, ligin ilk yarısının ardından Antalya'da gerçekleştirilen iki aşamalı kamp sürecinin ve oynadıkları kupa maçlarının takımın seviyesini daha da yukarılara taşıdığını kaydetti. Her şeyden önce amaçlarının izleyenlere zevk verecek güzel futbol oynamak olduğunu ifade eden Güneş, ''Koşan ve iyi pas yapan bir takım olmamız gerektiği gerçeği ortada. Bu yönde de önemli gelişmeler kaydettik. Oyuncularımız dışında birlikte çalıştığımız tüm personel kadromuz da takımın daha iyi olması için yoğun çaba sarfediyor, ekip olma yolunda katkı yapıyorlar'' dedi.

TRABZON'A GELEN OYUNCU YARIŞMALI

Camia olarak sık sık işlemeleri gereken olgunun birliktelik duygusu olduğunu anlatan Güneş, ''Çünkü ortak paydamız Trabzonspor'dur. Bu nedenle herkes tüm değerlerini koyarak iyi bir Trabzonspor çıkarılmasına olanak yaratmalıdır. Yine Trabzonspor, devamlı yenilenen bir takım olmalıdır. Taraftar bu takımın geleceğidir. Biz futbolun yanı sıra olgun davranışları olan bir takım olduğumuz için tüm ülkede sevildik. Bu özelliğimizi sürdürmeliyiz'' değerlendirmesini yaptı. Mevcut süreçte bir yandan yarışırken, diğer yandan takımı nasıl bir iskelet üzerine kuracaklarına karar vermek istediklerini aktaran Güneş, şöyle devam etti: ''Camianın değerlerini her zaman düşünmeliyiz. Trabzonspor'a gelen oyuncu yarışmalı. Eğer oyuncuyu kazanamıyorsak kulübün varlığının bir anlamı kalmaz. Kulüp büyüklüğüne uygun bir takım olmak istiyoruz. Şu anda birçok şeyi birden yapmaya çalışıyoruz. Hem elimizdeki oyuncu kadrosunu yarışır hale getirmeli hem de ekonomimizi güçlendirmeliyiz. Örneğin transfer bugüne dönük düşünülmemeli. Arayışlar her zaman sürmeli.'' Şahıslara takılı bir anlayışa her zaman karşı olduğunu belirten Güneş, ''Bizim için kulüp daha önemli. Her oyuncu gelip gidebilir ama takımı büyüten oyuncuya ihtiyacımız var. En önemlisi her maçı kazanmak istiyorum. Önce keyif veren bir takım olacağız. Geriden geliyoruz diye bırakmayacağız. İlk yarıda ligde 6. olduk, ikinci yarıda birinci olalım, hedefimiz bu. Yarışı devam ettirip yukarı çıkmak istiyoruz'' dedi.

UMUT BULUT'UN YÜKSELİŞİ

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in göreve başladığı zamana kadar takımın kötü olduğu dönemlerde en fazla eleştirelin oyunculardan olan Umut Bulut da, Güneş'le birlikte patlama yaptı. Ligin ilk yarısındaki 17 resmi maçta 4 gol atabilen golcü oyuncu, 7 maçta 9 gol attı. Başarılı futbolcu bu sezon ligde 8, kupada ise 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Manisaspor maçında attığı 2 golle galibiyette önemli rol oynayan Umut Bulut, 2010 yılının kendisine uğurlu geldiğini söyledi. Bulut, neredeyse her maç gol attığına işaret ederek, bu istikrarını devam ettirmek istediğini kaydetti.

10.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Son aday Hughes

  Her maçı kazanmalıyız

  Tribünler hakemleri etkilemiyor

  AZERİLER KENDİLERİNE GÜVENİYOR

  KAZAKLAR: ALMANYA VE TÜRKİYE FAVORİ

  Galatasaray Antalyaspor karşısında tur arıyor

  Trabzonspor Büyükşehir'i komşu Rize'de ağırlıyor

  Statlarda engelli tribünleri yapılacak

  Bank Asya 1. Lige antrenör dayanmıyor

  Bülent Uygun Konyaspor yolunda

  Fenerbahçe bayanları Rumen Galati önünde

  TRT 1'DE KUPA PROGRAMI

  Kardemir Karabükspor zirvede arayı açıyor

  21. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

  22. HAFTA PROGRAMI

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl