10 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Zirvede dengeler bugün değişebilir

TÜRKCELL Süper Lig'de 18. haftada ertelenen 2 karşılaşma bugün yapılacak. İstanbul'daki elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ikinci yarının ilk haftasında yapılması gerekirken ertelenen Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa-Bursaspor maçları bugün oynanacak.

Kasımpaşa ile Bursaspor arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak, maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta ise hakem Yunus Yıldırım düdükçalacak. İki ekip arasında geride kalan 5 lig maçında taraflar birer kez galip gelirken, 3 maç berabere sonuçlandı. Her iki ekip de birbirlerine 5'er gol attı.

BEŞİKTAŞ, BELEDİYE İLE 6. DEFA OYNUYOR

Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor 6. maçını oynayacak. 2007-2008 sezonunda BJK İnönü Stadı'nda yapılan maç golsüz berabere sonuçlandı. 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı ise 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini liderlik koltuğundan indirdi. Geçen sezon ise 5. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maç 1-1 tamamlandı ve Beşiktaş, lider olarak gittiği İkitelli'den yine koltuğu kaptırarak ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında BJK İnönü Stadı'nda yapılan maçı ise Beşiktaş 2-1 kazanarak, rakibi karşısında ilk galibiyetini aldı. Bu sezonun açılış maçında taraflar Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı ve Michael Fink ile İbrahim Akın'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Bu arada, ligde Beşiktaş'a adeta kök söktüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda aynı grupta yer aldığı rakibini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1-0 yenerek, çeyrek final umutlarını sonlandırdı.

10.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞAMPİYON KİM OLACAK?

  Zirvede dengeler bugün değişebilir

  RİJKAARD: TAKIM YORGUN

  Trabzonspor'da Onur kaleye iyice ısındı

  F.Bahçe'de bilet fiyatlarında indirim

  Okçuların hedefinde Topkapı Sarayı var

  Zirvede işler karıştı

  Herkes iddialı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl