10 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Herkes iddialı

Galatasaray zorlu Eskişehir deplasmanında adeta öldü öldü dirildi. Geçen haftaki Kasımpaşa maçının aksine koşmayan saha içerisinde sorumluluk almayan bir takım vardı, belkide liderliğin verdiği rahatlıktı bu. Galatasaray 'ın omurgası hala oturmuş değil. Servet ve Neill'in hemen önünde oynayan Ayhan-Mehmet Topal ikilisi belkide sezon başından beri en kötü futbolu ortaya koydular. Sabri sağbekte yeterli diğil, herşeyden önce savunma yapamıyor. Caner ise kendi kanadında kademe hataları yüzünden savunmasını zor durumlara sokuyor.

Galatasaray Eskişehir karşısında ilk golü yedikten sonra çok bocaladı. Oyunda ciddiyetini de kayıp edince ortaya temposuz ve zevksiz bir mücadele ortaya çıktı. Bu durumda bazı Galatasaray'lı oyuncular ekstra performans sergilemeleri gerekirdi, ancak bunu da yapmadılar. Hücumdaki en güçlü kozları Arda ve Keita ikilisi adeta yoklara oynadı. Arda'nın oyuna iyi motive olamadığı kesin. En ufak hakem hatasında kendine hakim olamıyor. Hakemlerle uğraşarak hem enerjisini boşa harcıyor, hemde maçtan kopuyor. Keita'nın da Arda'dan bir farkı yok. Ligin ikinci yarısında çok istikrarsız performans sergiliyor. Eskişehir savunması bu ikiliyi çok iyi durdurdu. Arda ve Keita durunca Jo'da kayıpları oynadı. Kaleci Franco'nun yedek kaleciler Ufuk ve Aykut'tan ne fazlası olduğunu çok merak ediyorum. Üstelik 32 yaşında ve refleksleri çok ağır.

Artık ligde üç puan aslanın midesinde, işler iyice ciddiye bindi. Ligde hem şampiyonluk mücadelesi veren hemde kümede kalma savaşı veren takımlarla çok ciddi maçları var Galatasaray'ın. Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş ve Bursaspor'da şampiyonluk yarışının içinde.

Güven Ardahan, [email protected]

10.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞAMPİYON KİM OLACAK?

  Zirvede dengeler bugün değişebilir

  RİJKAARD: TAKIM YORGUN

  Trabzonspor'da Onur kaleye iyice ısındı

  F.Bahçe'de bilet fiyatlarında indirim

  Okçuların hedefinde Topkapı Sarayı var

  Zirvede işler karıştı

  Herkes iddialı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl