18 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.Antepspor için büyük fedakârlık

GEÇEN yıl Gaziantepspor'un başına geçen teknik direktör Jose Couceiro, ülkesinden bir grup takımın kendisine başkanlık teklifi götürdüğünü doğruladı. Portekizli teknik adam, teklif karşısında onur duyduğunu ancak, şuan için tek düşüncesinin Gaziantepspor olduğunu söyledi.

Trabzon maçının ardından Portekiz'e giden ve dört gün ülkesinde kalan Couceiro'dan kulüpler birliğinin başkanı olması istendi. Sporting Lizbon ile Benfica gibi dünya dünya takımlarının, Couceiro'nun bu göreve gelmesi için baskı yaptığı belirtildi. Teklif karşısında onurlandığını belirten başarılı çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı; Bu teklif beni onurlandırdı. Portekiz'den birkaç kulüp, ligi yönetmemi istedi. Şuan için belirgin bir şey yok. Net bir şey söyleyemiyorum. Birçok yerden davet alıyorum ama, bu türden bir davet beni onurlandırdı. Bununla ilgili bir manifesto yayınlandı. Teklifler güzel ama, benim şuan aklım sadece Gaziantepspor'da. Sadece Gaziantepspor'u düşünüyorum."

F.BAHÇE MAÇI YORUMU

Gaziantepspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde sürdürüyor. Antrenman, ısınma koşusu ve açmagerme egzersizleriyle başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde, hedefsiz oyun ve yarı sahada çift kale oyun çalışmaları yapıldı. Büyük bir takıma karşı rakip sahada oynanılan maçların her zaman zor geçtiğini söyleyen Couceiro, "Bence daha kötüsü, şampiyonluk yarışından kopma durumunda olan ekiplere karşı oynamak daha zordur. Büyük takımların bu tip durumlarda rahatsız olmaları beklenir. Bizde rahatsızız. Bizim yapmamız gerekenler belli, onlar da en iyisini yapacaklardır. Bunları göz önüne olunca karmaşık bir maç olacak diyebilirim. İstanbul'dan iyi bir sonuçla gelmek istiyoruz." diye konuştu. Couceiro, gazetecilerin, "Bu maç Daum için pamuk ipliği olacak. Yenilmeleri durumunda Daum'un Fenerbahçe'den gönderilebileceği" sorusuna, "Kimse için kötü bir şey dileyemem. Tek isteğimiz rakibe karşı galibiyet elde etmek. Farklı bir şey dilememiz beklenemez. Ben sadece takımımın ne yapabileceğini düşünüyorum. Önceliğim takımımdır." ifadelerini kullandı.

18.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  DİYARBAKIR İÇİN FORMÜL ARAYIŞI

  Hakemler açıklandı

  BEŞİKTAŞ'TA KASIMPAŞA HAZIRLIĞI

  İran'ın teklifine Terim'den hayır

  G.Antepspor için büyük fedakârlık

  İLK TEST 7 MAYIS'TA

  Almanya'da 6,7 milyon lisanslı futbolcu var

  Beckham'a 6 ay futbol yasak

  Beşiktaş İstişare Heyeti Mardin'e gidiyor

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl