22 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

En büyük fuar Türkiye’de

DÜNYANIN en büyük ‘’Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi Fuarı (Domotechnıca)’’ artık Türkiye’de yapılacak. İstanbul’da 22-25 Nisan tarihleri arasında yapılacak fuara, 13 ülkeden üretici firmalar katılacak.



Tabiî afetlerden zarar gören çiftçilerin borçları ertelenmeli

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçilerin büyük bölümünün sel ve dondan zarar gördüğünü belirterek, kredi borçlarının ertelenmesini istedi.



Fıstık ihracatına ‘stokçu’ darbesi

GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesinden Antep fıstığı ihracatı yüzde 72 oranında azaldı. İhracattaki azalmanın stokçuluk dolayısıyla iç piyasada fiyatların aşırı yükselmeden kaynaklandığı bildirildi. Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Genel Sekreterliği verilerine göre, Gaziantep ve Bölge illerinden Ocak-Şubat 2010 döneminde 1 milyon 507 bin dolarlık Antep fıstığı ihraç edilebildi.



Konutta takas devri

İSTANBUL Barter Borsası, uyguladığı çoklu takas sistemi ile, evini değiştirmek isteyenlere yeni bir seçenek sunuyor. İstanbul Barter Borsası Genel Müdürü Mustafa Demir, konuya ilişkin olarak, takas işlemlerinin ilk adımını konut takası şeklinde İstanbul’da attıklarını bildirdi.



Renault en iyi satıcı ve servislerini ödüllendirdi

RENAULT, satışta ve satış sonrasında en yüksek hizmet kalitesi sunan yetkili satıcı ve yetkili servislerini ödüllendirdi. Renault’dan yapılan yazılı açıklamada, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘’Renault Global Kalite Ödülleri’’ kapsamında en çok ilerleme gösteren satıcı ve servislere de ödül verildiği belirtildi.



UNO’dan 4 ekmek çeşidi daha

AMBALAJLI ekmek sektörünün lideri UNO, yeni ürünleri ile farklı damak zevklerine hitap ediyor.



Batan Geminin malları Afrika’ya gönderilecek

GÜMRÜKTE çürümeye terk edilen mal barter yoluyla ekonomiye kazandırılacak. Türkiye’nin ‘Para Geçmeyen’ ilk mağazasını açarak adından söz ettiren Sistem Barter, yine bir ilke imza atarak gümrük depolarında kaderine terk edilmiş ithal malları yeniden ekonomiye kazandıracak.



Yenilenen Fiat Bravo Nisan’da geliyor

FİAT'IN kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo yenilenerek Nisan ayı başından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak.



Özel sektörün dış borcu 2,2 milyar dolar azaldı

ÖZEL sektörün yurt dışından sağladığı uzun vadeli kredi borcu, bir ayda 2 milyar 214 milyon dolar (yüzde 1,7) azalarak 2010 Ocak ayı sonu itibarıyla 125 milyar 511 milyon dolara indi.



AsyaCard DIT’a Tüketici Kalite Ödülü

BANK Asya, temassız kredi kartı AsyaCard DIT ile dalında en çok hatırlanan markalar arasında yer alarak tüketici beklentilerine verdiği cevapla “Tüketici 2010 Kalite Ödülleri” kapsamında “Kalitesine En Çok Güvenilen Marka” ödülüne lâyık görüldü.



Güvenilir marka ödülü Avrupa Konutları'na

TÜKETİCİ Akademisi tarafından gerçekleştirilen, markaların tüketici üzerinde etkileri konulu araştırmanın sonuçlarına göre Avrupa Konutları, hizmet kalitesine en çok güvenilen ‘konut markası’ oldu ve En Güvenilir Marka Ödülü almaya hak kazandı.



KEY ödemeleri bugün başlıyor

KONUT Edindirme Yardımı (KEY) hak sahipleri listesi dünkü Resmî Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Ödemeler, bugünden itibaren 2 Nisan’a kadar Ziraat Bankası’dan yapılacak.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl