07 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

G.SARAY'DA HAYAL KIRIKLIĞI

GALATASARAY, Turkcell Süper Lig'de bu sezonun başlangıcında aldığı sonuçlarla mutlu ettiği taraftarlarını, son haftalarda büyük düş kırıklığına uğratarak üzdü.

Sezona çok iyi başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk 9 lig maçında toplam 24 gol (maç başına 2,66 ortalama) kaydetti. Galatasaray'ın hızı ligin 8. haftasında alınan 3-0'lık Ankaragücü mağlubiyeti ve ligin 10. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakip Fenerbahçe'ye kaybedilen 3-1'lik mağlubiyetle kesilirken, sarı-kırmızılılar bu karşılaşmanın ardından farklı galibiyetler almayı unuttu. Fenerbahçe maçının ardından ligde 18 karşılaşma yapan Galatasaray, sadece Antalyaspor (3-2), Kasımpaşa (4-1) ve Ankaragücü (3-0) maçlarında 3 ve üzeri gollü galibiyetler alabildi.

YENİLER ETKİLİ OLAMADI

Galatasaray'ın gol yollarında tıkanmasında, Baros'un Fenerbahçe maçının ilk dakikasında sakatlanması ve yaklaşık 4,5 ay sahalardan uzak kalması, Kewell'ın sakatlığı ve devre arasında gönderilen Nonda'nın boşluğunun doldurulamaması etken oldu. Yeni yapılan transferlerden Jo, oynadığı 8 karşılaşmada, biri penaltıdan 3 gol bulabilirken, Giovani'ni ise henüz gol atamadı.

SON 5 MAÇTA 5 GOL ATABİLDİ

Sezonun başlarında ligin gol rekorunu kırmaya aday gösterilen Galatasaray, son 5 maçta ise 1 gol ortalamasıyla oynadı. Son 5 lig maçında 3 yenilgi, 1 beraberlik alan ve sadece 1 kez rakibini yenebilen ''Cim Bom'', 1-0 kaybettiği Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında gol atamazken, Eskişehirspor'a 2-1 yenilip, Sivasspor ile de 1-1 berabere kalarak toplam 11 puan yitirdi.

07.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Dibe vurdu

  G.SARAY'DA HAYAL KIRIKLIĞI

  Sivasspor ligde kalacak

  "Telekulak Operasyonu" Rıdvan Dilmen gözaltında

  SAĞLAM: SEZON SONUNDA MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ

  Türkiye Turu'nda geri sayım başladı

  Manisasporlu Kalabane arabasıyla kaza yaptı

  Sivassporlu Hayrettin taburcu edildi

  İspanya'yı El Clasico heyecanı sardı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl