07 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Türkiye Turu'nda geri sayım başladı

TÜRKİYE Bisiklet Federasyonu tarafından 11-18 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan 46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda geri sayım başladı.

İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'ndan 11 Nisan Pazar günü startı verilip, 18 Nisan Pazar günü Antalya-Alanya etabıyla sona erecek olan 46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na, Türk Milli Takımı ile birlikte 15 takımdan 116 profesyonel bisikletçinin katılacağı ve 8 günde toplam 1257 kilometre kat edileceği bildirildi. Yarışta sırayla Kuşadası-Bodrum, Bodrum-Marmaris, Marmaris-Pamukkale, Denizli-Fethiye, Fethiye-Finike, Finike-Antalya ve Antalya-Alanya etapları geçilerek finişe varılacak. Dünyanın önde gelen bisiklet takımlarıyla çok sayıda ünlü bisikletçinin pedal çevireceği turu 8 gün boyunca Eurosport ve TRT kanallarından her gün 2 saat canlı olarak verilecek.

ÜNLÜ BİSİKLETÇİLER PEDAL ÇEVİRECEK

Dünya klasmanında birinci sırada yer alan ABD’li Andre Greipel, Fransa ve İspanya turlarında önemli başarılar elde etmiş Benatti ve Sagan gibi ünlü bisikletçiler Türkiye Turu'nda mücadele edecek. Turun ilk kez 2. HC (Horse Category) klasmanında yer alarak, dünyanın en önemli 17 yarışı arasına girmeyi başardığı bildirildi. Bu yıl ilk kez genel klasman liderinin de alışıla gelmiş şekilde sarı mayo değil, turkuaz renk mayo giyeceği ifade edildi. Turun tüm dünyaya Türkiye'nin güzelliklerinin tanıtılması amacıyla Türkiye Güzellikleri Prim Kapıları da eklendi.

TÜRK HAVA YOLLARI ANA SPONSOR OLDU

Yakın zamanda ünlü futbol takımları Barcelona ve Manchester United'a verdiği desteklerle gündeme sık sık gelen Türk Hava Yolları, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turuna 2010 yılında ana sponsor oldu. Türk Hava Yolları yaklaşık 450 kişilik kafilenin yurtdışından Türkiye'ye yarış için geldiği bu çok önemli organizasyona ciddi bir destek sağlıyor.

EROL DOYRAN [email protected]

07.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Dibe vurdu

  G.SARAY'DA HAYAL KIRIKLIĞI

  Sivasspor ligde kalacak

  "Telekulak Operasyonu" Rıdvan Dilmen gözaltında

  SAĞLAM: SEZON SONUNDA MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ

  Türkiye Turu'nda geri sayım başladı

  Manisasporlu Kalabane arabasıyla kaza yaptı

  Sivassporlu Hayrettin taburcu edildi

  İspanya'yı El Clasico heyecanı sardı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl