17 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Uçuşlara yanardağ engeli

İzlanda’daki yanardağ patlaması sonucu 14 Avrupa ülkesinin hava sahasını trafiğe kapatması sebebiyle İstanbul’dan bu ülkelere yapılacak çok sayıda uçak seferi karşılıklı iptal edildi.


Sarkozy istenmeyen adam

Fransa’da düzenlenen bir kamuoyu araştırması, seçmenlerin önemli bir çoğunluğunun, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin 2012 yılında düzenlenecek seçimle

Çin’de depremin bilânçosu artıyor

Çİn’İn kuzeybatısındaki Qinghai (Çinhay) eyaletinde meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki depremde ölü sayısının 791’e yükseldiği, 294 kişinin de kayıp old


  ‘South Park’ çizgiyi aştı

Polİtİk, sosyal ve güncel olayları eleştirel bir şekilde ele alan Amerikan yapımı South Park animasyon dizisi, 200. bölümünde çok tartışılacak bir konuya yer verdi.


  Bakiyev, istifa dilekçesini imzaladı

KIrgIzİstan Devrik Cumhurbaşkanı Kurmanbek Bakiyev’in Kazakistan’a gidişinden önce resmi istifa dilekçesini hazırladığı belirtildi.


  Clinton’dan Netanyahu ve Araplara çağrı

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Orta Doğu barışı konusunda Arap ülkeleri ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya çağrıda bulundu.


  Kıbrıs yarın sandık başında

KIbrIs Türk halkı, 18 Nisan Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimiyle, kendi devlet çatısı altında, devlet başkanlığı veya cumhurbaşkanlığı için 1976’dan bu yana 8. kez sandık başına gidecek.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım