21 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Urfa'da kupa finali heyecanı

GENÇLİK ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasının Şanlıurfa'da oynanmaması için hiçbir sebebin bulunmadığını, statta mevcut ufak tefek sorunların da kısa sürede giderileceğini belirtti.

Akgül, beraberinde Gençlik ve Spor Genel Müdürü Tesisler Daire Başkanı Hasan Hüseyin Şen ve İstanbul İl Müdürü Tamer Taşpınar'la geldiği Şanlıurfa GAP Arena Stadında, basın toplantısı düzenledi. Maçın Şanlıurfa'ya alınması ve stadla ilgili bazı spekülasyonların bulunduğunu hatırlatan Akgül, bu konulara açıklık getirmek için toplantı düzenlemeyi uygun gördük'' dedi. Stadyumun yapımına çok eski tarihte başlandığını belirten Akgül, tamamlanıncaya kadar FIFA ve UEFA'nın bazı kriterlerinde değişiklikler olduğuna değinerek, ''Dolayısıyla tamamlandığında ufak tefek bu kriterler açısından sıkıntıları olan bir stadımızdı. Ancak biz bunları daha önce Şanlıurfaspor'u maçlarını oynatmak suretiyle denemeye aldık ve bir çok eksiğini tamamladık. Şu anda bu statta, Türkiye Kupası finalini oynanmaması için hiçbir sebep yok'' diye konuştu. Işıklandırma sistemiyle ilgili sorunun bulunduğunu hatırlatan Akgül, ''Işıklandırmayla ilgili olarak müteahhit firma, ayın 25'ine kadar bu sıkıntıyı çözeceğini belirtti'' diye konuştu.Stadyumunda otopark çalışmasının da devam ettiğini aktaran Akgül, ''Biliyorsunuz böyle bir maçta ciddi bir otopark ihtiyacı doğacak. Hemen çıkışta ciddi bir otopark çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 2 bin 500 araçlık bir otopark yeri ayarlıyoruz. Açık otoparkımız da maç gününde hazır olacak'' diye konuştu.

21.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Çaykur-Rizespor küme düşer mi?

  Urfa'da kupa finali heyecanı

  G.Saray'da önce kavga sonra barış

  Alex: Kasımpaşa daha zor

  Sağlam: Şampiyonluk ipini Bursa göğüsleyecek

  Şenol Güneş'ten güzel bir teklif

  Bakan Özak Bilica'nın hareketine tepki gösterdi

  Dopingli çıkan Mutu'ya 9 ay men cezası verildi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım