21 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Ege temsilcilerimiz toplandı

GAZETEMİZ Ege Bölgesi Temsilciler Toplantısı İzmir’de yapıldı. İzmir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya il ve ilçelerinden temsilcilerin katıldığı toplantı İzmir Pınarbaşı’nda yapıldı.

Toplantıda müesse-semiz Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Şen ve Nejat Eren ile 19. Dönem Milletvekili Mehmet Özkan da hazır bulundu. Dergi Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Faik Altun ile Kitap Satış ve Pazarlama Müdürü Selâhattin Ümütlü de toplantıya katılarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ALTUN: TRAJ ARTIŞLARINA

AĞIRLIK VERDİK

Dergi Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Altun, 1 Ocak 2010’dan itibaren dergilerin abone ve satışının ayrı bir birim olarak değerlendirildiğini, fuarlara dergilerin müstakil olarak katılmaya başladığını ifade etti. Altun, Bursa Kitap Fuarı’ndan sonra, devam etmekte olan İzmir TÜYAP Kitap Fuarı’na da ayrı bir standla katıldıklarını söyledi. Genç Yaklaşım Dergisi’nin Ankara’da 16 Mayıs’ta yapılacak olan Gençlik Şöleni’nin sponsoru olduğunu ifade eden Altun, dergilerle ilgili çeşitli promosyonlar hazırlandığını, tiraj artışına ağırlık verdiklerini, başta İstanbul olmak üzere Eskişehir, Bursa ve Alanya’da güzel neticeler alındığını kaydetti.

ÜMÜTLÜ: YENİ KİTAPLAR YOLDA

Kitap Satış ve Pazarlama Müdürü Selâhattin Ümütlü de Yeni Asya Neşriyat olarak son 4 ayda yeni kitaplar çıkarttıklarını belirterek, Zübeyir Gündüzalp’in “Nefis Muhasebesi” kitabının büyük bir alâkaya mazhar olduğunu söyledi. Ümütlü, Kutlu Doğumla ilgili 5 kitaplık set yayınlandığını ve kampanya ile kitapçılara ulaştırıldığını bildirdi. Can Kardeş Dergisi’ne bağlı olarak “Çocuklarımız sınavlara nasıl hazırlanmalı” tarzında kitapların da çıkacağı müjdesini veren Ümütlü, kendisinin büyük düşünmeyi sevdiğini ve yeni kitap hazırlama çalışmalarının hızla devam edeceğini söyledi. TEMSİLCİLER ÇALIŞMALARINI ANLATTI TOPLANTIYA katılan gazete temsilcileri ise mahallerindeki çalışmaları anlattı. Samimî havada geçen toplantı,19. Dönem Milletvekili Mehmet Özkan’ın gazetemizin Türkiye’nin çeşitli illerinde tertiplediği “Said Nursî ve Demokratik Açılım” toplantılarının ülkemiz demokrasisine sağlayacağı faydaları anlattığı konuşmasıyla sona erdi.

21.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Ege temsilcilerimiz toplandı

  Yeni Asya’dan Kutlu Doğum standı

  “Cono”lara hava destekli uyuşturucu operasyonu

  Edirne’ye faytonlu tanıtım

  Yol çöktü, 30 araç hasar gördü

  Konya’da öğretim üyesi evinde ölü bulundu

  Arkasair uçağı pistten çıktı

  Freni boşalan çöp kamyonu evin çatısından girdi

  Top mermisi bulundu

  Aileler çatıştı: 7 yaralı

  Fatih’te bombalı gece

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım