03 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Daum: İkİncİ Denİzlİ olayInI yaşamayIz

BASIN mensuplarıyla sohbet eden Daum, önemli açıklamalarda bulundu.

Gazeteciler tarafından 2006 yılında Denizli’de Denizlispor’la berabere kalınarak kaçırılan şampiyonluğun hatırlatılması üzerine Alman teknik adam, “O zamanla şimdinin en büyük farkı; bu sene son maçı evimizde oynayacak olmamız. Hem de Denizlispor o kadar iyi bir örnek değil. O maçta gol atsak da yiyebilirdik. Farklı durumlar da vardı. 3. şampiyonluğumuz olacaktı. Denizli’de olacak şeyin bir daha olacağını sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Daum, “Sona doğru yaklaşıyoruz. Bütün kulüp içinde camia bu zor, baskılı dönemi çok iyi bir şekilde geçti, bunu kutlamak gerekiyor. İlk yarının sonundaki gibi bir durum görüyorum. 28. hafta çok önemliydi, takımın geldiği nokta çok önemliydi. 28. haftayı zirvede kapatırsak gerisi kolay olur demiştim. İlk yarıda da bir düşüş yaşadık, ama ilk yarıyı lider tamamladık. Bu iniş çıkışlar dünyanın her yerinde oluyor. Bu konuda tecrübeliyiz, deneyimimiz var. Zorluklardan başarıyla çıkmayı öğrendik. Bu bize özgüvenimizi kazandırdı” diye konuştu.

KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ

Zİraat Türkiye Kupası’nı kazanarak şeytanın bacağını kırmak istediklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray’a 5-1 yenildiğimiz maçta da çok iyi futbol ortaya koymuştuk. Galatasaraylı yöneticiler bile ilk golü atana kadar sizin kazanacağınızı düşünüyorduk dediler, ama öyle olmadı karşılaşma 5 -1 bitti. Yine hep aynı şeyi söylüyorum. Beşiktaş’a karşı da uzatmalarda kaybetmiştik, iyi oynamıştık. Küçük detaylar, ayrıntılar sonucu belirliyor. Trabzonspor maçına ve bu maçtaki performansımıza konsantre oluyoruz. Uzun yıllardır kazanmamış olmamızın bununla ilgisi yok. Bu gerçekten tarihi bir an mı olacak bilmiyorum. Sadece bir durum, gidişatı değiştirmiş oluyoruz. Bundan sonra 5yıl üst üste kupayı kazanabiliriz.” Şu anda ellerinde kazanılmış bir şey olmadığını da kaydeden Daum, “Son adımı atmak çok önemli. Özveriyle disiplinle bu noktaya geldik. Son kararı biz vereceğiz. Şu anda kazanmak için disiplin ve mücadele anlamında ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Son maçlarda rakiplerimize pozisyon vermedik. Takımımız kazanmak için gerekli olan her şeyi yapıyor. Baktığınız zaman oyun içinde çok iyi kombinasyonlar görüyoruz. Bu da oyuncularımızın kendilerine olan özgüvenlerini gösteriyor. Bu hep çalıştığımız, istediğimiz şeyler ama önce bu kafanızda oluşmalı biz de antrenmanlarda bunu çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

03.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Daum: İkİncİ Denİzlİ olayInI yaşamayIz

  Bursa, Fener'in kaybetmesini bekliyor

  Hedefsiz kalan Cimbom Antalya mesaisinde

  Santos’a Dünya Kupası dâveti

  Potada çeyrek final heyecanı İzmir’de

  Urfa finale hazırlanıyor

  Benitez yol ayrımında

  Mevlüt’lü PSG Fransa Kupasını kazandı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım