03 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Bursa, Fener'in kaybetmesini bekliyor

Turkcell Süper Lig’de bu sezon ortaya koyduğu performansla herkesin takdirini kazanan Bursaspor, sezonun son iki haftasında lider Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekliyor.

Yeşil Beyazlı takım, 69 puanla lig ikincisi olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Haftayı Ankaraspor’un hükmen galibiyetiyle geçirecek olan Bursaspor, 72 puanı hanesine yazdı. Lider Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta deplasmanda Ankaragücü ile oynayacak olması Bursaspor camiasını heyecanlandırıyor. Ankaragücü ve Fenarbahçe yöneticilerinin karşılıklı açıklamalarıyla gerilen ortama müdahil olmayan Bursaspor, kardeş takım Ankaragücü’nün Fenerbahçe’yi zorlayacağına inanıyor.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, artık Bursaspor’u lig ikinciliği ve Şampiyonlar Ligi’nin kesmeyeceğini, takımın şampiyonluğu hak ettiğini söyledi. Bursaspor resmi internet sitesinde Bursasporlu futbolcuların da görüşlerine yer verildi. Kaptan Ömer Erdoğan, “Kayseri karşısında galip gelerek biz kendi işimizi hallettik. Eğer buradan puan kaybetseydik ve Fenerbahçe ilerleyen haftalarda puan kaybetseydi daha çok üzülürdük. Önümüzdeki hafta bay geçeceğiz, rakibimiz Ankaragücü ile oynayacak inşaallah bir kardeşlik yaparlar bize. Önceden baskı vardı üzerimizde ama bunu sahaya yansıtmıyorduk, bu haftalar istemesek de belli oluyor. En son maçımızda Beşiktaş’ı yenip Fener’in puan kaybını bekleyeceğiz” dedi.

Bursaspor’un başarılı forveti Turgay Bahadır ise taraftarların rakip takım üzerinde büyük bir baskı unsuru olduğunu kaydetti. Bahadır, “Taraftarlarımız sezon başından bu zamana bizi çok iyi destekliyorlar. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz çok çok güçlü bir takımdı. Çok zorlandık, iki golü bulmamız avantajlı yaptı bizi ve rahat oynamaya başladık. İkinci yarıya daha fazla defansif yöne kilitlendik. Skoru iyi koruduk, üç puanı alan bizdik. Haftaya Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekliyoruz. Hayırlısı olur inşaallah.” ifadelerini kullandı. VOLKAN ŞEN’İN CEZASI ÜZDÜ Turkcell Süper Lig’in 32. haftasında Kayserispor’u 2 - 0 yenmenin sevincini yaşayan Bursaspor’da Volkan Şen’in sarı kart cezası camiada üzüntüye neden oldu. Kayserispor’u 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi baraj maçı oynamayı garantileyen Bursaspor, Turkcell Süper Lig’deki şampiyonluk umutlarını da sürdürürken sezonun son haftasında oynanacak olan kritik Beşiktaş maçı öncesi önemli bir kayıp yaşadı. Yeşil - beyazlı ekibin başarılı isimlerinden Volkan Şen, Kayserispor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. 33. haftayı Ankaraspor maçı nedeniyle ‘bay’ geçecek olan Bursaspor, ligin son maçında evinde oynayacağı Beşiktaş maçına 10 numaralı oyuncusundan yoksun çıkacak.

03.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Daum: İkİncİ Denİzlİ olayInI yaşamayIz

  Bursa, Fener'in kaybetmesini bekliyor

  Hedefsiz kalan Cimbom Antalya mesaisinde

  Santos’a Dünya Kupası dâveti

  Potada çeyrek final heyecanı İzmir’de

  Urfa finale hazırlanıyor

  Benitez yol ayrımında

  Mevlüt’lü PSG Fransa Kupasını kazandı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım