23 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kayıt dışı hâlâ büyük sorun

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, ‘’Ülkemizde kayıt dışı istihdam oranı yüzde 43 seviyesindedir. Bu tür yasal olmayan uygulamalar haksız rekabete neden olarak ekonomimizin verimliliğini



Doblo’da hedef, 2 milyon araç ve 19 milyar dolar

Dünya pazarlarına ihraç edilmek hedefiyle Türkiye’de üretilmeye başlanan ilk Türk fikri ve Tür Ar-Ge’si modeli olarak dikkat çeken ve 2000 yılından bu yana Tofaş’ın Bursa’daki Fabrikası’nda üretilen modern hafif ticarî araç sınıfının öncüsü olan Fiat Doblo’nun 1 milyonuncusu Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ve Tofaş CEO’su Ali Pandır’ın da katıldığı bir törenle Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretim bantlarından indirildi.



EBK’dan yeni ihale

Et ve Balık Kurumu (EBK), 30 Temmuz 2010 tarihinde, 3 bin 500 ton canlı kasaplık sığır alımı için ihaleye çıkacak.



İSKİ’den hatalı sayaç okuma açıklaması

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 4,5 milyon su sayacının okunmasında bazı hataların meydana geldiğini, tesbit edilen hatalar için gerekli düzeltmelerin yapıldığını bildirdi.



THY Teknik, Zorlu ile ortak şirket kuracak

Türk Hava Yolları A.O’nun yüzde 100 iştiraki THY Teknik A.Ş, ortak girişim şirketi kurmak amacıyla Zorlu O/M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş ile ‘’Ortak Girişim Şirketi Genel Prensipler Anlaşması’’ imzalayacak.



Ay Yıldız’dan organik tabiî yoğurt

Bahçelıevler Siyavuşpaşa’da üretim yapan Ay Yıldız Yoğurtları, muhtevasında hiçbir katkı maddesi olmayan, tamamen organik olan yoğurdunda iddialı. üretiyor.



Küçükbaş sahiplerine danışmanlık hizmeti

İzmır İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, yüz adet ve üstü küçükbaş hayvana sahip olan yetiştiriciye tarım danışmanlığı hizmeti verecek.



Türkiye, uluslar arası yatırımlarda geriledi

Bırleşmış Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) tarafından hazırlanan ‘’2010 Dünya Yatırım Raporu’’na göre Türkiye, 2009 yılında çektiği 7,6 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım (UDY) ile 32. sırada yer aldı.



ABD ekonomisi belirsiz durumda

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke, ABD ekonomisinin görünümünün ‘’fevkalâde belirsiz’’ olduğunu belirtti. Ekonominin ‘’çift dipli’’ resesyona girme riski olmadığını bildiren Bernanke, ancak toparlanmanın kırılgan olduğunu bildiğini ifade etti.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.