23 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Derbide iki olay


F.BAHÇE'YE MORAL GELDİ

SPOR Toto Dostluk Kupası'nda Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman, takımın kazanma isteğinin ve hırsının kendisini sev

STOCH VE DİA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Miroslav Stoch ve Issiar Dia, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.


  YOUNG BOYS MAÇLARI HAKEMLERİ AÇIKLANDI

FENERBAHÇE'NİN İsviçre temsilcisi Young Boys ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.


  G.Saray'ın yeni stadı 29 Ekime yetişecek

GALATASARAY Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Stat Komitesi Başkanı Işın Çelebi, Türk Telekom Arena Stadı'nın ekonomik anlamda eğlence ve kongre merkezi olarak da önemli katkı sağlayacağını belirtti.


  “Türk Michael Jordan” Suns'ta

Kanada'nın Toronto Raptors takımında bir yıl oynadıktan sonra NBA takımlarından Phoenix Suns'a transfer olan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu yeni takımının resmi internet sitesinde "Türk Michael Jordan" olarak tanıtıldı.


  Golfte Türkiye'yi Sayın temsil edecek

AVRUPA Erkekler Golf Şampiyonası'nda (Finna Golf) Türkiye'yi, Hamza Sayın temsil edecek. Finlandiya'nın başkenti Helsinki yakınlarındaki Hameenlinna kentinde 47 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada milli sporcu Hamza Sayın yarışacak.


  F.Bahçe'de yeni formalar tanıtılıyor

FENERBAHÇE'DE 2010-2011 sezonunda giyilecek formalar bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek organizasyonla davetlilere tanıtılacak.


  Belediye Vanspor'da 24 oyuncu imza attı

BU yıl Türkiye İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Belediye Vanspor’da oyuncularla sözleşmeler imzalandı Belediye Vanspor Başkanı Nihat Gezici, bu yıl içinde kendileri ile yola devam edecekleri oyuncularla 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirterek, "18 eski oyuncumuzla sözleşmeleri uzatırken, yeni 6 transferimizle de yeni sözleşmelere imza attık.


  Bank Asyı 1. Lig'de yeni sezon fikstürü çekildi

MASLAK Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ufuk Özerten ve Bank Asya 1. Lig'deki 18 kulübün temsilcileri katıldı.


  BURSA DÖNDÜ

YENİ sezon hazırlıklarını 8 Temmuzdan bu yana Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf bölgesinde sürdüren Bursaspor'un kampı sona erdi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.