25 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

YILDIRIM: BEN MAÇA BİLET ALAN İNSANIM

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu toplantısında yapılan eleştirilere yönelik açıklamasında kendisini bir tek para konusunda suçlayamayacaklarını söyledi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında, üyelerden Kerim Kerimoğlu'nun mali konulara ilişkin Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna yönelik eleştirileri üzerine son bölümde söz alan Yıldırım, üyelere kendileriyle ilgili maddi anlamda hiçbir şüpheleri olmaması gerektiğini savundu.

Yüksek Divan Kurulu toplantılarında yapılan eleştirilere açık olduklarını ve konuşmaları için üyeleri teşvik ettiklerini anlatan Yıldırım, "Herkesin konuşması gerektiğine inanan bir insanım. Ama her seferinde de burada bizi tahrik edercesine söylendiği zaman bunlar bizi üzüyor. Lütfen bu kürsüde söylediğiniz bir şeyin arkasında durun ve doğru olduğuna inanarak söyleyin. Beni bir tek suçlayamayacağınız şey paradır. Para dışında her türlü suçlama yapabilirsiniz. Maddi anlamda Fenerbahçe'ye zarar veren veya bununla ilgili bir şey olduysa bu konular arkasında bir şey bulamazsınız. Bütçe şöyle olmuş, deftere böyle yazılmış... Bunları ben değiştirmedim. Ben geldiğim zaman ne vardıysa aynı şeyler devam ediyor. İyileştirmek için belki bir şeyler yapmış olabilirim.'' diye konuştu.

AİLE ORTAMINI BOZMAYALIM

Aziz Yıldırım, kulübün borcunun olacağını; borç olmadan da büyüme şansının olmadığını belirtirken, yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Yıldırım, son olarak mali konularda eleştirilerde bulunan Kerimoğlu'nundan Yüksek Divan Kurulu toplantılarında gerginlik yaratmaması isteğinde bulunarak, "Bizi tenkit ederken maddi anlamda hiçbir şüpheniz olmazsın. Rica ediyorum. Bulabileceğiniz en ufak bir şey olursa, o zaman zaten biz burada olmayız. Biz, bir maça bilet alıp giren insanlarız. Lütfen altında bir şey aramayın. Altında bir şey varsa, biz olmayız diyorum. Tekrar tekrar söylüyorum. Burada bir aile ortamı var, aile ortamını bozmayalım. Buranın huzurunu bozmayalım. Tenkit edin, ama şahsi ve kişisel şeylere girmeyelim.'' şeklinde konuştu. Bu arada Denetleme kurulu raporunda, sarı lacivertlilerin 30 Haziran 2010 tarihine kadar tahakkuk eden borç toplamının 189 milyon 320 bin 818 lira olduğu açıklandı.

25.07.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  BİZ BU SENE ŞAMPİYONUZ

  YILDIRIM: BEN MAÇA BİLET ALAN İNSANIM

  Guti salı günü geliyor

  İstanbul Cup'ın açılış töreni Topkapı Sarayı'nda

  Kobe Bryant dizinden başarılı bir ameliyat oldu

  İspanya, Arjantin ile dostluk maçı oynayacak

  UEFA, lige Mallorca'nın yerine Villareal'i davet etti

  Trabzonspor 5. hazırlık maçını Genk'le yapacak

  Şike dâvâsında Fatih Akyel ve 33 kişi tahliye edildi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.